Σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η «Δομή Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου από τα Συστήματα Προσκόπων που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.
Πιο συγκεκριμένα το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πόλεως Ρόδου, παρέδωσε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες παρασκευής των γευμάτων του συσσιτίου, που προέρχονταν από δωρεές συμπολιτών μας κατά την έξοδο τους από τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
Τα τρόφιμα παραδόθηκαν από τον Αρχηγό του Συστήματος κ. Δημήτρη Μαυρουλέα, την Πρόεδρο του Ε.Κ.Σ. κ. Σωτρίλλη Δέσποινα, βαθμοφόρους και λυκόπουλα στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δ.Ο.Π. κ. Θωμά Σωτρίλλη, την Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Κοτζαμπασάκη Ειρήνη, την Κοινωνική Λειτουργό κ. Ευαγγελία Ιγνατίου και την Κοινωνική Λειτουργό- Συντονίστρια της δομής κ. Δέσποινα Περάκη.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της δομής για τον τρόπο λειτουργίας του συσσιτίου και προγραμμάτισαν μελλοντικές δράσεις.
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Θωμάς Σωτρίλλης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πόλεως Ρόδου και σε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας για τη στήριξη και την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο.

 

NO COMMENTS