Σε σύσκεψη στη Διεύθυνση Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, καθώς και στην Υπηρεσία Δόμησης, προήδρευσε – με την ανάληψη των καθηκόντων του – ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος.

 

Ο αντιδήμαρχος, νωρίς το μεσημέρι της 18ης Σεπτεμβρίου 2019, συγκάλεσε σύσκεψη στη Διεύθυνση Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, παρουσία του συνόλου των υπηρεσιακών, από τους οποίους και ενημερώθηκε για την πλειονότητα των ζητημάτων που παραμένουν ανεπίλυτα, αλλά και για τα προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύση. Ο ίδιος, ζήτησε έγγραφη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία, την οποία και έλαβε άμεσα από τα στελέχη της.

Την επομένη και συγκεκριμένα το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποίησε άξαφνη επίσκεψη στο χώρο του σιδηρουργείου της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, αλλά και του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης, όπου και επιθεώρησε τις εκεί εγκαταστάσεις. Παράλληλα, ζήτησε ενημέρωσε για τα ακριβή σημεία εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων.

 

Ακολούθως συγκάλεσε και προήδρευσε σε σύσκεψη στην Υπηρεσία Δόμησης, παρουσία επίσης του συνόλου των υπηρεσιακών, όπου και ενημερώθηκε για τις εκκρεμείς υποθέσεις. Εκεί διαπίστωσε αρμοδίως τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ έθεσε τις κατευθυντήριες γραμμές για την επίλυση μία σειράς ζητημάτων.

«Βρίσκομαι εδώ για να εργαστώ. Αυτό θέλω να είναι ξεκάθαρο. Θα εργαστώ ακούραστα, αδιαπραγμάτευτα, έντιμα», τόνισε κατά τη διάρκεια και των δύο συσκέψεων.

Σε κάθε περίπτωση, στο σύνολο των συναντήσεων, αναφέρθηκε στο Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ευχαριστώντας τον – γι’ ακόμη μία φορά – για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

NO COMMENTS