Δωρεές συσσιτίου από συλλόγους – ομίλους, ιδιώτες και επιχειρήσεις

0
160

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, τις  Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, η Δομή Παροχής Συσσιτίου δέχτηκε δωρεές από συλλόγους – ομίλους, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ο ¨Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ρόδου¨ και το ¨Όλοι μαζί μπορούμε¨ πραγματοποίησε από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.,  συλλογή τροφίμων και φαρμάκων στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη.

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα παραδόθηκαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας κ. Γεώργιο–Ευθύμιο Τριάντο,  Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, για τις ανάγκες της ¨Δομής Παροχής Συσσιτίου & Κοινωνικού Φαρμακείου¨.

Παρευρέθηκαν και ενίσχυσαν με τη συνεισφορά τους η Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Εντεταλμένος Υγείας – Πρόνοιας- Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Δωδεκανήσου κ. Θωμάς Σωτρίλλης και το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου  κ. Κωνσταντίνος Γλεντής.

Για την Ημέρα των Χριστουγέννων τα αρτοποιεία ¨Δ.&Σ. Ποντικάκης¨, φούρνος ¨Νικολαϊδης¨, ¨ΣΤΑΝΗ¨ και  ¨Άρτος & Παράδοση¨  προσέφεραν μελομακάρονα, κουραμπιέδες και μπισκότα τα οποία δόθηκαν στους σιτιζόμενους μαζί με το εορταστικό γεύμα.

Ενώ για την ημέρα της πρωτοχρονιάς η Διαχειριστική Επιτροπή της Ισραηλίτικης Κοινότητας Ρόδου ,θα προσφέρει στους ωφελούμενους του προγράμματος βασιλόπιτα .

Επίσης  η «Λέσχη LIONS Ρόδου» παρέδωσε μεγάλη ποσότητα κρέατος και τροφίμων μακράς διαρκείας στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας. Η Επίτιμη Πρόεδρος των ΑΜΕΑ κ. Μαριάννα Κολώνα προσέφερε εις μνήμη Βασίλειου Καμπουράκη, κοτόπουλα για τις ανάγκες του συσσιτίου και τέλος για ακόμη μια φορά προσέφεραν τρόφιμα το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων , Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και το Ίδρυμα Υποτροφιών Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου .

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας κ.Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος , Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ,η Διεύθυνση και εργαζόμενοι στον Οργανισμό εκφράζουν σε όλους τις θερμές τους ευχαριστίες και τους εύχονται Καλά Χριστούγεννα,Ευτυχισμένο , Δημιουργικό και γεμάτο Υγεία το νέο έτος.

NO COMMENTS