ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Έμπρακτη συνεννόηση μεταξύ Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου και Μάνιας Μιχαηλίδου

Η νέα δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, σεβόμενοι το ρόλο, το έργο και τη δράση του στελεχιακού δυναμικού της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, επιδίωξαν και συναντήθηκαν ήδη δύο (2) φορές από την ανάληψη των καθηκόντων τους, με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία (Μάνια) Μιχαηλίδου, αρχαιολόγους και αρχιτέκτονες της Εφορείας.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, αντιλαμβανόμενος τις γνώσεις, τη διάθεση, αλλά και την αγαστή συνεργασία που μπορεί να υπάρξει μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων του Δήμου Ρόδου και των υπηρεσιακών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, διαπίστωσε την πρόθεση για διαρκή και ουσιαστική συνεργασία, εφόσον αυτή βασίζεται σε σχέδιο ανάπτυξης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ρόδου.
Ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, στο πλαίσιο δύο (2) διαδοχικών συναντήσεων, καλωσόρισε την κα Μάνια Μιχαηλίδου, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, αρχαιολόγους και αρχιτέκτονες, στο γραφείο του στη Διεύθυνση Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ανέλυσε τμήμα του σχεδίου της νέας δημοτικής αρχής για την προστασία της Μεσαιωνικής πόλης και την περαιτέρω ανάδειξή της. Μαζί, συζήτησαν επιμέρους προβληματισμούς αναφορικά με ιδιαίτερα θέματα, που απαιτούν ιδιαίτερες λύσεις και συμφώνησαν να πορευτούν σε αγαστή συνεργασία για το καλό του τόπου.
Ο Αντιδήμαρχος
Πολιτιστικών Μνημείων
και Υπηρεσίας Δόμησης

Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

NO COMMENTS