Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας ξεναγού, διοργανώνει και φέτος τρεις δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό της Ρόδου.

Οι πρώτες δύο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου στη Φιλέρημο και την Κάμιρο. Η ξενάγηση στη Φιλέρημο θα ξεκινήσει στις 9:30 και η ξενάγηση στην Κάμιρο στις 12:00, ώστε όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τις δύο δράσεις. Η είσοδος στους χώρους είναι δωρεάν. Σημείο συνάντησης, η είσοδος του κάθε αρχαιολογικού χώρου.

Την αμέσως επόμενη Κυριακή, 12 Μαρτίου και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην περιοχή της Αρχαίας Ακρόπολης της Ρόδου (Monte Smith), με σημείο εκκίνησης τον χώρο στάθμευσης στην κάτω πλευρά του αρχαιολογικού χώρου, επί της οδού Διαγοριδών.

Σε όλες τις περιηγήσεις απαιτούνται άνετα παπούτσια και καπέλα.

Οι ξεναγήσεις θα γίνουν με συσκευές ενδοεπικοινωνίας που θα προσφερθούν στο κοινό με την ευγενική χορηγία του συνεργάτη μας SPEAKEASY TOUR GUIDE SYSTEM.

Παρακαλούμε να προσέλθετε στα σημεία συνάντησης εγκαίρως για να παραλάβετε τις συσκευές ενδοεπικοινωνίας ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις ξεναγήσεις.

Θα χαρούμε με την παρουσία σας

1. Κυριακή 05.03.2023

Ώρα 09.30-11.00 Φιλέρημος

Ώρα 12.00-13.30 Κάμειρος

2. Κυριακή 12.03.2023

Ώρα 10.00 Ακρόπολη Ρόδου Monte Smith

Εκκίνηση από τον χώρο στάθμευσης επί της οδού Διαγοριδών

ΠΗΓΗ:rodiaki.gr

NO COMMENTS