Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια

0
109

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, είχε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Β. Καμπουράκης, παρουσία του Βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνου Κόνσολα και των αντιδημάρχων Στράτου Καρίκη, Θανάση Βυρίνη, Κώστα Ταρασλιά και Αλέξανδρου Κολιάδη.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εξαιρετικές επιδόσεις του Ροδιακού τουρισμού κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, την προσέλκυση άνω του 1,3 εκατομμυρίου επισκεπτών μέχρι τώρα και γύρω από το πώς το φετινό θετικό αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το 2022.
Ο Υπουργός σημείωσε ότι η Ρόδος αποτελεί ένα προορισμό με μεγάλες δυνατότητες που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εθνική στόχευση για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Στόχος προς τον οποίο ο προορισμός κάνει φέτος το πρώτο βήμα, καθώς η σεζόν αναμένεται να συνεχισθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.
«Η μεγάλη φετινή επιτυχία του Ροδιακού Τουρισμού αποτελεί φάρο για το μέλλον. Αυτός ο σπουδαίος άθλος, μας χαρίζει χαμόγελα και αναδεικνύει τη σπουδαιότητα του συνεργατικού πνεύματος. Με το ίδιο ομαδικό πνεύμα, με σχέδιο και οργάνωση θα συνεχίσει ο Δήμος Ρόδου να πορεύεται για την ανάκαμψη του Τουρισμού και την επιστροφή σε συνθήκες κανονικότητας με στόχο την ευημερία του τόπου και τη μέγιστη δυνατή συνεισφορά στο Εθνικό ΑΕΠ που τόσο πολύ βασίζεται στα τουριστικά έσοδα. Η Ρόδος θα είναι πάντα κοντά στο Υπουργείο Τουρισμού, αρωγός σε κάθε συντονισμένη προσπάθεια ενίσχυσης της “βαριάς βιομηχανίας” της χώρας μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αντώνης Β. Καμπουράκης.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο κ. Καμπουράκης συμμετείχε στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού Β. Κικίλια στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

NO COMMENTS