Σε Καθηγητή πρώτης βαθμίδας στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκλέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ρόδου, Δρ. Παναγιώτης Ι. Σταμάτης. Οι έρευνές του εστιάζουν στο πεδίο της Παιδαγωγικής Επικοινωνίας, δίνοντας έμφαση στη Μη Λεκτική Επικοινωνία που εκδηλώνεται στο περιβάλλον της Προσχολικής και Πρωτοσχολικής Εκπαίδευσης.
Παράλληλα με την ερευνητική και συγγραφική του δραστηριότητα, διδάσκει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και άλλων Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και σε επιμορφωτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς. Επί σειρά ετών, έχει καθοδηγήσει επιτυχώς φοιτητές και φοιτήτριες που εκπόνησαν μαζί του διδακτορική και μεταδιδακτορική έρευνα.
Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης τονίζει:
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τη διοίκηση του Δήμου Ρόδου η ακαδημαϊκή καταξίωση ενός μέλους της και ευχόμαστε στον Καθηγητή Παναγιώτη Ι. Σταμάτη κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. Οι γνώσεις του και οι εμπειρίες του είναι πολύτιμο κεφάλαιο για την εκπαίδευση των παιδιών της Ρόδου. Το γεγονός ότι ως Αντιδήμαρχος Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του στον τομέα που αφιέρωσε την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία του, πιστοποιεί πως η σημερινή Δημοτική Αρχή λειτουργεί με κριτήρια αριστείας και μεγιστοποίησης του οφέλους για το σύνολο. Θερμά συγχαρητήρια!»

 

Εκ του γραφείου τύπου

NO COMMENTS