Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αθλητικά βραβεία Ρόδου τα οποία πραγματοποιούνται για δέκατη χρονιά. Φυσικά υπήρξε απουσία δυο ετών λόγω του κορωνοϊού αλλά φέτος στις 12 Μαρτίου θα γίνει η επανεκκίνησή τους.
Για αυτό τον λόγο περιμένουμε από τις ενώσεις τις τοπικές επιτροπές αλλά και του συλλόγους σε όλα τα αθλήματα να μας στείλετε τα ονόματα των αθλητών σας τα οποία τα προηγούμενα δυο χρόνια 2020 – 2021 κατάφεραν να διακριθούν σε διασυλλογικά – πανελλήνια πρωταθλήματα, σε πανευρωπαϊκούς αγώνες σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου και στους Ολυμπιακούς . (θέσεις από 5 και επάνω )
Για να μπορέσουμε να σας τιμήσουμε για την προσπάθεια σας πρέπει το αργότερο μέχρι της 20 Φεβρουαρίου 2021 να έχουμε τα ονόματα όσων θα βραβευτούν .
Η κίνηση αυτή ουσιαστικά είναι μια ηθική επιβράβευσή σε εσάς δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο Δήμος Ρόδου δια μέσω του ΔΟΠΑΡ στηρίζει τις προσπάθειές σας. Δεν σας ξεχνάει και όπως ήδη γνωρίζετε με τον τρόπο μας είμαστε μαζί σας σε κάθε σας προσπάθεια .
Ελπίζουμε να σας δούμε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 12 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα .
Την εκδήλωση έχει αναλάβει εξολοκλήρου το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΡ Γιάννης Κουμέντος (6944850504)
Στα αθλητικά βραβεία αναμένεται και μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει όλους .
Mail: johnkoumentos67@gmail.com
Υ.Γ. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα του υγειονομικού πρωτοκόλλου

NO COMMENTS