Θεατρική παράσταση: Group therapy

Ο ΔΟΠΑΡ διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις με το έργο του ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

GRUP THERAPY

σε σκηνοθεσία της

ΣΟΥΣΑΝΑΣ ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ

στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΟΥ, την Παρασκευή 21/04/2023, Σάββατο 22/4/2023, Κυριακή 23/04/2023, Τρίτη 2/5/2023 και Τετάρτη 3/5/2023. Έναρξη παραστάσεων 21:00

Το θεατρικό έργο είναι μια κωμωδία βασισμένη σε αντιπροσωπευτικούς χαρακτήρες της σύγχρονης πραγματικότητας. Όλοι οι ήρωες του έργου είναι απασχολημένοι, όμως έχουν τη δική τους ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται επειγόντως θεραπεία! Η μοναξιά, το στρες, οι εμμονές, ο ναρκισσισμός, οι φοβίες, οι νευρώσεις και όλες οι εκδηλώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής συνιστούν τη πηγή δυσφορίας και επηρεάζουν την επαγγελματική, την κοινωνική και τη συναισθηματική ζωή των ατόμων. Όλα όμως τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με ευρηματικό χιούμορ από την ομάδα αυτοθεραπείας (Group Therapy).

flyer

Το έργο συνδυάζει το γέλιο, τη συγκίνηση, τον αυθορμητισμό, την ψυχαγωγία και την κοινή συνιστώσα θεραπείας όλων των ψυχοπαθητικών εκδηλώσεων: την αρχή της ανθρώπινης προσέγγισης που οδηγεί στην αγάπη, τη δύναμη που μηδενίζει την τελειότητα.

Η «Group Therapy» είναι μια ομάδα που θα σας διασκεδάσει, θα σας ψυχαγωγήσει και …θα σας θεραπεύσει! Όλοι την έχουμε ανάγκη!

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

 

Βασίλης Ευαγγελάκης,
Βίκυ Μπούτα,
Δημήτρης Μπαλαντίνας,
Ειρήνη Ευθυμίου,
Χαρά Δημητροπούλου.

 

Μουσική επένδυση: Τάσος Νεοφύτου
Μελοποίηση και Τραγούδι: Μιχάλης Κωνσταντινίδης

 

Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου

Date

Απρ 21 2023
Expired!

Time

21:00

Location

Δημοτικό θέατρο

NO COMMENTS