«ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ!»

Η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε με τη στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. συνεχίζοντας τις μουσικοπαιδαγωγικές δράσεις στο πλαίσιο της φιλοσοφίας, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», παρουσιάζουν ακόμη δύο συναυλίες με περιεχόμενο και τίτλο: «ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ!».
Έτσι λοιπόν μετά τις συναυλίες «Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ» που έγιναν στις 26 και 27 Ιουλίου 2022 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, τώρα έρχονται τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, στις 8μμ., στη Μεγάλη Ροτόντα στις Πηγές Καλλιθέας, οι συναυλίες, «ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ!». Πρόκειται για συναυλίες βιωματικής διάστασης, όπου το σώμα «ζει» αυτά που ο νους θα κάνει γνώσεις και η ψυχή αγάπη για τη μουσική!
Τις δράσεις αυτές, όπου η κίνηση, το παιχνίδι, το τραγούδι, ο αυτοσχεδιασμός, έχουν πρωτεύοντα ρόλο, επιμελείται και παρουσιάζει ο μουσικοπαιδαγωγός κ. Γιώργος Σακελλαρίδης. Συμμετέχουν εκλεκτοί μουσικοί. Ανάμεσα τους οι: Γιώργος Πούλος, Δημήτρης Κωστομοίρης, Γιώργος Κούτρος, Παντελής Ταλαδιανός, Λευτέρης Τσακιρογλου κ.ά.

 

Date

Αυγ 29 2022 - Αυγ 30 2022
Expired!

Time

20:00

Location

Πηγές Καλλιθέας

NO COMMENTS