Αναπτυξιακοί Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου Δωδεκανήσου Κ18

Συνδιοργάνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμου Ρόδου) και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ Ι ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ18 το Σαββατοκύριακο (7-8/05) στη Ρόδο.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου συνδιοργανώνει με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την πιο σπουδαία αγωνιστική εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Στίβου για το 2022 που θα διεξαχθεί στη Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο (7-8 Μαΐου) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.
Κι αυτό γιατί στην εκδήλωση αυτή θα συμπεριληφθούν, παράλληλα με τους Διασυλλογικούς Αγώνες των κατηγοριών Κ18 και Κ14 (Ρίπτικο Τέτραθλο για τον όμιλο Ρόδου), και οι ΑΠΟΝΟΜΕΣ των τιμητικών βραβείων στους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2021.
Εκτός των παραπάνω γεγονότων όμως στο πρόγραμμα του Σαββάτου(7/05) η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ενέταξε και μια οφειλόμενη τιμητική διάκριση στον σπουδαίο κορυφαίο Δωδεκανήσιο ΑΘΛΗΤΗ, που πέρασε στα κατάστιχα της νεότερης αθλητικής ιστορίας της Δωδεκανήσου στις μεγάλες και μεσαίες αποστάσεις ( Μαραθώνιος, 5.000μ, 1.500μ), τον Γιάννη Βιρβίλη με καταγωγή το νησί της Λέρου!!
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου έχει προσκαλέσει τον Γιάννη Βιρβίλη, που ζει τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο, να παραστεί στους αγώνες το απόγευμα του Σαββάτου, για την απονομή της ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ, αλλά και για να παρακολουθήσει τους αγώνες της νέας γενιάς του ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.
Οι φίλαθλοι, αλλά και οι νέοι αθλητές του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν ΘΡΥΛΟ του Δωδεκανησιακού στίβου, που είχε καταρρίψει 5 φορές Πανελλήνια Ρεκόρ (1 φορά στα 1500 μ., 3 φορές στα 5.000 μ. και 1 φορά στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου.
Ήταν Πανελληνιονίκης, κάτοχος Πανελληνίων επιδόσεων, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης στους Μεσογειακούς της Τύνιδας και της Σμύρνης και έλαβε μέρος στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ του Μεξικού.
Θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και στα 3 πρώτα Αθλητικά Σωματεία της Δωδεκανήσου που είχαν την καλλίτερη κατάταξη την περασμένη Αθλητική χρονιά.
Τέλος, να υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες αυτοί είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του ΣΕΓΑΣ , του συμπατριώτη μας Βασίλη Σεβαστή, που “έφυγε” από την ζωή πριν ένα και πλέον χρόνο (8/04/2021).
Οι αγώνες αυτοί ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ, όπως κάθε χρόνο, από τους θεσμικούς μας ΧΟΡΗΓΟΥΣ: τον ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου(κάλυψη της φιλοξενίας), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ( κάλυψη της μετακίνησης), καθώς και τις Ναυτιλιακές Εταιρίες BLUESTAR και DODEKANISOS SEAWAYS.
Χορηγός προβολής το τυπογραφείο του Νίκου Χατζηκαλημέρη και η τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία COPY EXPERTS.
Σας περιμένουμε στο ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ το Σαββατοκύριακο (7-8/05) σε μια όμορφη αθλητική γιορτή.

 

Date

Μάι 07 2022 - Μάι 08 2022
Expired!

Time

15:30

Location

ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΡΟΔΟΥ
ΡΟΔΟΣ

NO COMMENTS