6ο Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο με ταινίες μικρού μήκους «10 corti in giro per modo»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, 19:30μ.μ.
Δημοτικό Θέατρο Ρόδου
Είσοδος ελεύθερη

Το 6ο Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο με ταινίες μικρού μήκους «10 corti in giro per modo», που φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά στη Ρόδο, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παραγωγικής συνεργασίας του Ομίλου Cine- Εκπαίδευση για τον οπτικοακουστικό εγγραμματισμό με τον Ελληνοϊταλικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λέρου, ο οποίος ιδρύθηκε στο νησί το 2009 και στοχεύει στην ελληνο-ιταλική πολιτιστική συνεργασία. Αναπτύσσει, μάλιστα, πολύπλευρη πολιτιστική δραστηριότητα παρουσιάζοντας και κινηματογραφικά αφιερώματα.
Στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στις 7.30 μ.μ. θα προβληθούν δέκα (10) ταινίες μικρού μήκους, μια επιλογή από τα πλέον ενδιαφέροντα και αντιπροσωπευτικά κινηματογραφικά έργα Ιταλών σκηνοθετών, στο είδος της δραματουργίας, της επιστημονικής φαντασίας και του ντοκιμαντέρ.
Το αφιέρωμα ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσω του Δικτύου Ελληνοϊταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας και του Tempo Forte Italia-Ελλάδα 2021, με τη στήριξη της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και της Ομοσπονδίας των Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο Δημοτικό Θέατρο:
Τα άτομα που θα προσέλθουν στην εκδήλωση, θα επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό ο-λοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια του COVID-19, είτε πιστοποιη-τικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε βεβαίωση αρνητικού διαγνωσ-τικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυ-τοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest).
Το Δ. Σ.
του Ομίλου Cine Εκπαίδευση

 

Date

Δεκ 08 2021
Expired!

Time

19:30

Location

Δημοτικό θέατρο

NO COMMENTS