Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρόδου

0
168

 

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρόδου

 Τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρόδου όπου έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης, κ. Στράτος Καρίκης.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Καρίκης είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει το αποτέλεσμα και την πορεία των εργασιών, να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ενημερωθεί για τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ο κ. Καρίκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί, οι οποίες όπως είπε, έχουν αναβαθμίσει την λειτουργικότητα και την εικόνα των βρεφονηπιακών σταθμών.

«Στον τομέα της Παιδείας, η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, δίνει ιδιαίτερη έμφαση από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της. Στηρίζουμε όλα μας τα σχολεία και πρωτίστως την προσχολική αγωγή. Στηρίζουμε τις οικογένειες του νησιού μας παρέχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μικρά μας παιδιά. Στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων μας αυτών, εντάσσεται και η πολιτική μας απόφαση για τα μηδενικά τροφεία στους παιδικούς μας σταθμούς», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Καρίκης ενώ πρόσθεσε ότι:

«Η ποιοτική προσχολική αγωγή απαιτεί τις σωστές και κατάλληλες υποδομές, πράγμα για το οποίο μεριμνούμε. Σε οκτώ συνολικά παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, ολοκληρώθηκαν ή πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα μία σειρά από παρεμβάσεις οι οποίες συμβάλουν στην αισθητή αναβάθμιση της εικόνας και της λειτουργικότητάς τους. Θέλουμε οι παιδικοί σταθμοί μας να αποτελούν χώρους φιλόξενους και φιλικούς για τα παιδιά μας και απολύτως λειτουργικούς για όλο το προσωπικό που επιτελεί σπουδαίο έργο.

Με την ευκαιρία, θέλω να συγχαρώ τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Καμπούρη για το άριστο αποτέλεσμα των παρεμβάσεων».

 Από το Γραφείο Τύπου

NO COMMENTS