Κοντά στις προνοιακές δομές του νησιού βρίσκεται ο Δήμος Ρόδου την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η καθιερωμένη επίσκεψη στον «Χαραλάμπειο» Οίκο Ευγηρίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τον Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας, κ. Κώστα Ταρασλιά και στελέχη του Τμήματος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων συνοδεία των μαθητών/τριών του Ενιαίου, Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου και ομάδας εκπαιδευτικών.


Ο κ. Ταρασλιάς αντάλλαξε ευχές για καλές γιορτές με την κα Μαρία Κορακάκη, πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ν. Αιγαίου όπου υπάγεται το Χαραλάμπειο Γηροκομείο, την υπεύθυνη της δομής κα Χρυσάνθη Κακιού, τους/τις εργαζόμενους/ες και τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και προσέφερε συμβολικά δώρα.


Οι μαθητές/τριες του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου (τάξεις Β,΄Γ’, Δ’ Λυκείου του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας-Ευεξίας και τάξη Δ΄ Γυμνασίου), προσέφεραν στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες ευεξίας και καλλωπισμού, διάφορα εδέσματα και χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές που παρασκεύασαν και κατασκεύασαν οι ίδιοι/ες, ενισχύοντας το εορταστικό, κλίμα και εισπράττοντας τα συγχαρητήρια του κ. Ταρασλιά και των υπευθύνων του Χαραλάμπειου γηροκομείου για τη συμμετοχή τους σε μία δράση που είχε ως στόχο να φέρει κοντά τους νέους με την τρίτη ηλικία.

Εκ του γραφείου τύπου

NO COMMENTS