Με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στους τελευταίους 25 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες φίλους της Ρόδου η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου έκλεισε, με τρεις σπουδαίες εκδηλώσεις, τον κύκλο των βραβεύσεων στους ανθρώπους εκείνους που λατρεύουν κυριολεκτικά το νησί και το επισκέπτονται επί σειρά ετών, συχνά μετρούν και δεκαετίες, θεωρούν ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, σπίτι τους πλέον και δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε, ζουν εδώ μεγάλα χρονικά διαστήματα, πολλοί εξ αυτών σε δικά τους σπίτια και έχουν αναπτύξει στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με κατοίκους του νησιού.

Για όλους τους επισκέπτες- φίλους της Ρόδου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου έχει καθιερώσει χρόνια τώρα ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επαναλαμβανόμενων Επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, απονέμοντας τιμητικούς επαίνους και το οποίο αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής στους ανθρώπους αυτούς που θεωρούνται και είναι φίλοι του νησιού και το δείχνουν με κάθε τρόπο.
Σε αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένες οι τρεις εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, την πρώτη, στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο και τις άλλες δύο στις 5 και 15 Οκτωβρίου 2022 στο γραφείο του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων Αθανάσιου Βυρίνη.

Απευθυνόμενος στους επισκέπτες ο κ. Βυρίνης τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίδετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές τους ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».
Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.
Ο κ. Βυρίνης απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε όλους τους επισκέπτες φίλους της Ρόδου από την Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Πολωνία και Σουηδία.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν :

27 Σεπτεμβρίου 2022 – βράβευση στο Δημαρχείο
Η κα Barbara Borrowdale από την Βρετανία, έρχεται από το 1991 στη Ρόδο- περισσότερες από 70 φορές με την οικογένεια της, διαμένει στη Λίνδο και συνοδευόταν από την κόρη της κα Ελένη Ball-Πάππου. Η κόρη της κας Borrowdale μένει μόνιμα στη Ρόδο
Η κα Irene Johansson από τη Σουηδία – έρχεται στη Ρόδο περισσότερες από 23 φορές, διαμένει στο ξενοδοχείο Annapolis
Ο κ. Wojciech Gorka, δημοσιογράφος από την Πολωνία έχει έλθει στο νησί πάνω από 15 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο White Dreams Resort Faliraki

Ο κ. Tobias Nolte από την Γερμανία, έρχεται στη Ρόδο περισσότερες από 20 φορές και μένει στην Παλιά Πόλη, όπως και ο συμπατριώτης του Achim Wycisk που έχει επισκεφθεί το νησί 20 φορές. Και οι δύο συνοδεύονταν από την κα Giuglia Castelnuovo.
Η κα Nadine Monique Dejaegher από το Βέλγιο, έρχεται στη Ρόδο τα τελευταία 19 έτη όπως και ο συμπατριώτης της κ. Dirk Remi Depuydt. Και οι δύο συνοδεύονταν από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Petit Palais κ. Δημήτρη Γκαρανάτση.

5 Οκτωβρίου 2022- βράβευση στο γραφείο του κ. Βυρίνη
Το ζεύγος Henning και Rebecca Anna Bortfeldt από τη Δανία που με την κόρη τους Agnes έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο για περισσότερες από 58 φορές, διαμένουν στο ξενοδοχείο Melenos Lindos και συνοδεύονταν στην εκδήλωση της βράβευσης τους από το φιλικό τους ζευγάρι Χρήστο και Έφη Γκουζούνα.

Το ζεύγος Jan Christer και Alice Ulla Brigitta Lanner από τη Σουηδία έρχονται στη Ρόδο πάνω από 35 φορές από το 1969 και διαμένουν στο Aquarium Hotel. Συνοδευόταν στην εκδήλωση βράβευσης από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κα Μαίρη Καραγιάννη και από την Γερμανίδα φίλη τους που ζει και στη Ρόδο κα Irmi Krahmer Moellenberg.
Η κα Ulrike Graeser από την Γερμανία έρχεται στη Ρόδο περισσότερα από 40 χρόνια, αλλά και τα μέλη της οικογένειας της Kerstin Graeser που έχει επισκεφθεί το νησί 20 φορές καθώς και το ζεύγος Christian και Angelique Graeser που έχει έλθει στη Ρόδο 27 φορές. Όλοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Kallithea Mare και συνοδεύονταν στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων από την κα Νίκη Τελούδη.

Το ζεύγος David Maitland και Ruth Smith από την Αγγλία έχουν έλθει στο νησί 35 φορές από το 1998. Παντρεύτηκαν το 2018 στη Ρόδο, η τελετή του γάμου έγινε στις Πηγές της Καλλιθέας, ενώ το γλέντι του γάμου πραγματοποιήθηκε σε μία ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα στους Πεύκους, παρουσία περισσοτέρων από 30 μελών της οικογένειας από την Αγγλία και την Αμερική. Λατρεύουν και οι δύο κυριολεκτικά τη Ρόδο που την θεωρούν όπως επιμένουν να λένε δεύτερη πατρίδα και σπίτι τους και ελπίζουν ότι μία μέρα θα μείνουν μόνιμα στο νησί. Το ζευγάρι διαμένει κυρίως στο ξενοδοχείο Lindos Mare στη Λίνδο.

Το ζευγάρι Heike Vogelsang και Fraqngoise Van Kuijk από την Γερμανία έχει έλθει στη Ρόδο πάνω από 14 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Summerland στην Ιξιά. Συνοδευόταν στην εκδήλωση από την κα Νίκη Τελούδη.

Επίσης βραβεύθηκε το ζεύγος Lucien Lafaille και Nora Van Slambrouck από το Βέλγιο που έχει επισκεφθεί το νησί περισσότερες από 32 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Lindos Princess.

15 Οκτωβρίου 2022- βράβευση στο γραφείο του κ. Βυρίνη
Η κα Madeleine Rose από την Αγγλία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 50 φορές, αγάπησε και εκείνη το νησί από την πρώτη φορά που ήλθε με τον άντρα της, ο οποίος λάτρευε κυριολεκτικά τη Ρόδο. Επισκέπτονταν το νησί 2-3 φορές τον χρόνο για περισσότερα από 20 χρόνια.
Ο σύζυγος της Carl έχει μάλιστα γράψει και ποιήματα όπου υμνεί τη Ρόδο και τις ομορφιές της, εκφράζοντας τα συναισθήματα που τον κατέκλυζαν κάθε φορά που έβλεπε τον ήλιο ή τα θάλασσα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Το ζεύγος κ. Bertil και κα Yvonne Sundstrom από τη Σουηδία που έρχεται στη Ρόδο από το 1969 πάνω από 30 φορές και διαμένει στο Horizon Hotel Rhodes.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν επίσης στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού, μελεκούνια, καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε. και Ν. Τατάκης – Tatakis Wine – Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema – History of Rhodes “Throne of Helios” και αναμνηστικά δώρα από τα τέκνα του αείμνηστου Ροδίτη επιχειρηματία Αναστασίου Ι. Χατζημανώλη.

NO COMMENTS