Οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες της Ρόδου συνεχίζονται από την προσεχή Πέμπτη 8 Απριλίου με το Tour of Rhodes… Ανακοινώνονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Ανακοινώνεται ότι, το χρονικό διάστημα από 08 έως 10-04-2021 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής διεθνών ποδηλατικών αγώνων. Συγκεκριμένα:
α) Την Πέμπτη (08-04-2021) κατά τις ώρες 13.00’-20.30’, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Νέας Περιφερειακής Οδού (περιοχή Ζέφυρος) από τη συμβολή της με την οδό Λάζαρου Τηλιακού έως τη συμβολή της με την επ. οδό Ρόδου-Καλλιθέας. β) Την Παρασκευή (09-04-2021) • δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου κατά τις ώρες 11.45΄-12.05΄ και επί της επ. οδού Καλαμώνα – Ψίνθου από τη συμβολή της με την Επ. Οδό Ρόδου-Καμείρου και για μήκος 2 χλμ (κάτω Καλαμώνας) κατά τις ώρες 15.00΄-16.30΄. • θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 12.00΄ έως 15.45΄, επί των οδών Ρόδου-Καμείρου – Κρητικά – Ιξιά – Ιαλυσό – Κρεμαστή – Παραδείσι – Θολός – Σορωνή – Φάνες – Καλαβάρδα – Αρχαία Κάμειρος – Μανδρικό – Κάμειρος Σκάλα – Κρητηνία – Έμπωνα- Προφήτης Ηλίας – Ελεούσα – Διμυλιά – Σάλακος – Καλαβάρδα – Φάνες – Άγιος Σουλάς- Θολός – Σιάννα – Κάτω Καλαμώνας. Θα εφαρμοστεί κατά τις ώρες 13.30΄έως 15.30΄ μονοδρόμηση της επ. οδού Σαλάκου – Διμυλιάς από τη συμβολή της με την επ. οδό Ελεούσας έως τη συμβολή της με την επ. οδό Απόλλωνων, με κατεύθυνση από Διμυλιά προς Σάλακο.
β) Το Σάββατο (10-04-2021) • δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, κατά τις ώρες 11.45΄-12.05΄ και στην επ. οδό Παστίδας Μεσαναγρού από τη συμβολή της με την επ. οδό Καλαμώνα – Ψίνθου έως την είσοδο του χωριού Μαριτσά κατά τις ώρες 15.30΄-16.10΄. Θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 12:00΄ έως 16:30΄, επί των οδών Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου – Ακτή Σαχτούρη – Αυστραλίας – Νέα Περιφερειακή Οδό – Επ. Οδό Ρόδου Καλλιθέας – Ερμού – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Αφάντου – Κολύμπια – Αρχάγγελος – Χαράκι – Μαλώνα – Πλατάνια- Ελεούσα – Αρχίπολη – Ψίνθος – Πεταλούδες – Κάτω Καλαμώνας – Δαματριά – Μαριτσά.
Θα εφαρμοστεί μονοδρόμηση των επαρχιακών οδών
1)Μαλώνας-Πλατάνια με κατεύθυνση από Μαλώνα προς Πλατάνια από 12.30΄έως 13.30’
2)Αρχίπολης-Ψίνθου με κατεύθυνση από Αρχίπολη προς Ψίνθο από 13.00΄έως 14.00΄
3)Καλαμώνα – Ψίνθου από Ψίνθο έως Κάτω Καλαμώνα με κατεύθυνση από Ψίνθο προς Κάτω Καλαμώνα από 13.00΄ έως 15.00΄.
4)Παστίδας-Μεσαναγρού από το χωριό των Μαριτσών έως το χωριό της Ψίνθου με κατεύθυνση από Μαριτσά προς Ψίνθο από 14.00΄ έως 15.00΄
5) Καλαμώνα –Ψίνθου από τον Κάτω Καλαμώνα έως τη συμβολή της με την Επ.Οδό Παστίδας-Μεσαναγρού με κατεύθυνση από Κάτω Καλαμώνα προς Μαριτσά 13.30΄ έως 16.30΄.
Την Κυριακή (11-04-2021) δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, κατά τις ώρες 10.45΄-11.05΄ και επί της οδού Πανορμίτη Ράμμου από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου (1η είσοδος Αφάντου) για μήκος 1 χλμ. κατά τις ώρες 14.30΄-16.00΄. Θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 11:00΄ έως 15:10΄, επί των οδών Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου – Γαλλίας – Πλατεία Κύπρου – Εθνάρχου Μακαρίου – Δημοκρατίας – Μεγάλου Κωνσταντίνου – Λίνδου – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Φαληράκι – Αφάντου – Κολύμπια – Αρχάγγελος – Χαράκι – Μάσσαρι – Κάλαθος – Λίνδος – Πεύκοι – Λάρδος – Λάερμα – Άγιος Ισίδωρος – Επ. Οδό Ιαλυσού Κατταβιάς – Κρητηνία- Κάμειρος Σκάλα – Μανδρικό – Αρχαία Κάμειρος – Καλαβάρδα – Φάνες – Άγιος Σουλάς – Διμυλιά – Ελεούσα – Αρχίπολη – Κολύμπια – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Αφάντου. • θα εφαρμοστεί κατά τις ώρες 13.00΄έως 14.00΄ μονοδρόμηση της επ. οδού Καλαβάρδων Έμπωνας από τη συμβολή της με την οδό της 1ης εξόδου του χωριού Έμπωνα έως την Κάμειρο Σκάλα με κατεύθυνση από Σιάννα προς Κάμειρο Σκάλα
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές.

Ο Νορβηγός Tord Gudmestad της Team Coop τερμάτισε πρώτος στον σημερινό διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ρόδου. Ο αγώνας Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και την εκκίνηση έδωσαν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Στον διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ρόδου συμμετείχαν 155 αθλητές, εκ των οποίων τερμάτισαν οι 112. Τον καλύτερο χρόνο από τους Έλληνες αθλητές, είχε ο Δημήτρης Χρηστάκος της Εθνικής μας ομάδας, που κατετάγη 41ος. Όλα κύλησαν άψογα, με τους ποδηλάτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου της Ρόδου, ενώ οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν σημαντικά, στον απόλυτα πετυχημένο διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ρόδου, που διεξήχθη για 5η συνεχόμενη χρονιά.
OI 20 ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ RHODES GRAND PRIX
1.Tord Gudmestad (Νορβηγία) Team Coop
2.Filippo Fiorelli (Ιταλία) Bardiani CZF Faizane
3.Stan Van Tricht (Βέλγιο) SEG Racing Academy
4.Louis Bendixen (Δανία) Team Coop
5.Mika Heming (Γερμανία) Maloja Pushbikers
6.Daniel Turek (Τσεχία) Team Felbermayr Simplon Wels
7.Jakub Kaczmarek (Πολωνία) Mazowsze Serce Polski
8.Harrison Wood (Αγγλία) SEG Racing Team
9.Stefan Bennett (Γαλλία) Εθνική Γαλλίας
10.Florent Castellarnau (Γαλλία) Εθνική Γαλλίας
11.Pierre-Pascal Keup (Γερμανία) Team Lotto- Kern Haus
12.Michiel Stockman (Βέλγιο) Team SKS Sauerland NRW
13.Daniel Savini (Ιταλία) Bardiani CZF Faizane
14.Kristian Aasvold (Νορβηγία) Team Coop
15.Eirik Lunder (Νορβηγία) Team Coop
16.Marco Frigo (Ιταλία) SEG Racing Academy
17.Fredrik Dversnes (Νορβηγία) Team Coop
18.Riccardo Zoidl (Αυστρία) Team Felbermayr Simplon Wels
19.Pawel Bernas (Πολωνία) Mazowsze Serce Polski
20.Daan Hoole (Ολλανδία) SEG Racing Academy

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
https://www.uci.org/road/results

NO COMMENTS