Η Διεύθυνση Τεχνικών έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου λαμβάνοντας υπόψη το ΦΕΚ549Β’/12-02-2021 σύμφωνα με το οποίο ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου εγκρίνει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιοχή Ροδοπούλα της ΔΕ Ρόδου, προέβη στην τοποθέτηση της κατακόρυφης σήμανσης καθώς και στην δημιουργία κατάλληλης οριζόντιας διαγράμμισης.

Με βάση το ανωτέρω ΦΕΚ:
1. Μονοδρομείται η οδός Μιχ. Μπόνη με κατεύθυνση από την οδό Ηλία Βενέζη προς την οδό Α. Παπαδιαμάντη.
2. Μονοδρομείται τμήμα της οδού Παν. Μιχαηλίδη από τη συμβολή της με την ανώνυμη οδό (πίσω από το περίπτερο) έως την οδό Η. Βενέζη με την αυτή κατεύθυνση.
3. Η οδός Διαμαντίδη ορίζεται ως οδός με προτεραιότητα έναντι όλων των καθέτων πλην της οδού Α. Παπαδιαμάντη
4. Η οδός Χατζηκωσταντή (προέκταση της οδού Διαμαντίδη ) ορίζεται ως οδός με προτεραιότητα πλην της οδού Γ. Σεφέρη
5. Εφαρμογή οριζόντιας διαγράμμισης αποτελούμενη από παράλληλες λοξές λωρίδες, οι οποίες θα πλαισιώνονται από μια συνεχή γραμμή στην προέκταση της υφιστάμενης νησίδας στη συμβολή των οδών Ηλία Βενέζη – Μπόνη- Μιχαηλίδη με κίτρινο χρώμα για την απαγόρευση εισόδου οχημάτων στην περιοχή αυτή
Ζητείται η τήρηση – συμμόρφωση των οδηγών στην εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή. Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή οχήματα) από την περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιδείξουν την πρέπουσα προσοχή στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Πέμπτη 08 Απριλίου του 2021 και ώρα 08:30π.μ.

Κοινοποίηση: Ελληνική Αστυνομία , Τμήμα Τροχαίας Ρόδου

Ο Αντιδήμαρχος
Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου

NO COMMENTS