Έχει βελτιωθεί η κατάσταση με την καθαριότητα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, κ. Δημήτρη Καρατζιά και από τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να επαναλειτουργήσει ο ΧΥΤΑ Βορείου Τριγώνου. Έτσι, δεν θα γίνεται πλέον μεταφόρτωση για τη Νότια Ρόδο.

«Αν υπάρχει θέληση…», επανέλαβε χθες, αρκετές φορές, σε δηλώσεις του ο κ. Καρατζιάς ο οποίος, ως γνωστόν, έχει επιφορτιστεί με τον απαιτητικό τομέα της καθημερινότητας.
Ερωτηθείς σχετικά με την καθαριότητα, είπε, ότι έχει βελτιωθεί όσον αφορά στην περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων, αναφέροντας ωστόσο ότι είναι και υπόθεση του εργολάβου.

Ανέφερε, στη συνέχεια, ότι αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται ο ΧΥΤΑ Βορείου Τριγώνου-υπενθυμίζεται ότι είχε κλείσει την προηγούμενη δημοτική θητεία επί δημαρχίας του κ. Αντώνη Καμπουράκη προκειμένου να αδειοδοτηθεί και να εκσυγχρονιστεί-και σύμφωνα με τον κ. Καρατζιά, από τα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να επαναλειτουργήσει και, έτσι, δεν θα χρειάζεται πλέον να γίνεται μεταφόρτωση των απορριμμάτων για τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου.

Τέλος, ανέφερε, ότι υπάρχει ομαλοποίηση της αποκομιδής και σε ορισμένα απομακρυσμένα σημεία του νησιού.

ΠΗΓΗ: Η ΡΟΔΙΑΚΗ

NO COMMENTS