Διαδικτυακή Πύλη

 
  
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Εικαστική Εκδήλωση

Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημειώνει η ευρισκόμενη σε εξέλιξη έκθεση του Παναγιώτη Τανιμανίδη, που φιλοξενείται στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, το Δ.Σ αποφάσισε την παράτασή της για ακόμη ένα μήνα.
Ημέρες Μουσικής

Το Φεστιβάλ «ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ», συμπληρώνοντας φέτος δεκαπέντε χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας, ανοίγει τις πύλες του στις 11 Σεπτεμβρίου για ένα δωδεκαήμερο υψηλής μουσικής ευαισθησίας.
Δελτία Τύπου
22
09
14
Συνάντηση εργασίας του Δήμαρχου Ρόδου για την υποψηφιότητα της Ρόδου ως ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα

Ο Δήμαρχος Ρόδου είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επικοινωνίας , την αντιδήμαρχο Τουρισμού , τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ , καθώς και με τους εκπροσώπους της εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει τη σύνταξη του φακέλου για τη διεκδίκηση από τη Ρόδο του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021
22
09
14
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με θέμα "Το Θαύμα να Νιώθεις Έλληνας"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομιλία του Δρ. Σαμ Τσέκουας στη Ρόδο, με απρόσμενη συμμετοχή κόσμου που εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το έργο του ... Έλληνα Σαμ, από τη Νιγηρία, ο οποίος έχει αφιερωθεί, εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, στη διατήρηση και διάδοση των Ελληνικών Γραμμάτων.
19
09
14
Ο Δήμαρχος στις πρώτες συνεδριάσεις των συμβουλίων Λίνδου και Αρχαγγέλου

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος παρέστη σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Λίνδου, παρουσία του προέδρου Γιώργου Ελευθερίου, μελών του τοπικού συμβουλίου και υπηρεσιακών παραγόντων
19
09
14
Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την ανέγερση του Νέου Εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την ανέγερση του Νέου Εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο