Το « Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ» Εκατοντάδες μπάλες με αγάπη θα στολίσουν για 11η χρονιά το « Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ», το «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ», στην πλατεία Κύπρου 20-21-22 & 23 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 17:00.
Για ένα σκοπό… για ένα καλό… με 1€, τα στολίδια-οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα κρεμάσετε στο «Δέντρο της Αγάπης», θεσμός για τη Ρόδο, μια πανελλαδική δράση.
Στόχος: η αγορά υλικού σήμανσης από Δανία έξω από σχολεία της πόλης μας. Δεν είναι οι γνωστές σε όλους μας πινακίδες αναγγελίας κινδύνου, είναι σήμανση με ειδικές ταινίες που θα σχεδιαστούν στο οδόστρωμα διαστάσεων (1.30 X 1.30, είναι υλικό εντελώς διαφορετικής τεχνικής και εφαρμογής.
Μαζί θα συνεχίσουμε και φέτος. Για ένα σκοπό… για ένα καλό…
Ας μη χάσουμε την εμπειρία να φωτίσουμε τον άνθρωπο μέσα μας.. αυτές τις ημέρες χαράς
Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα: « Στολίδια στο Δέντρο της Αγάπης», στολίδια στο «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ» και BAZAR με κατασκευές φανταστικές προσφορές μελών και φίλων της ΕΥΘΥΤΑ
Συμμετέχουμε .. για να αναδείξουμε αξίες, φως στη ζωή, φώς στην αλληλεγγύη, αισιοδοξία, χαρά σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των οδηγών μειώνοντας την ταχύτητα έξω από σχολεία.
Σας περιμένουμε στην πλατεία Κύπρου….

NO COMMENTS