Αντάλλαξαν με τους φιλοξενούμενους στις δομές, ευχές για χαρούμενες γιορτές και μοίρασαν γλυκά και τρόφιμα
Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, της αγάπης και της αλληλεγγύης, αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, αποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Κώστα Ταρασλιά, τον αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Τριάντο, τον χωρικό αντιδήμαρχο Αφάντου- Πεταλούδων Τάσο Σπανό, επισκέφθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 το Ίδρυμα Θεραπείας Χρόνιων Παθήσεων Γερόντων (ΚΑΦΚΑ) στα Κολύμπια, παρουσία και μελών της νέας διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, παρόντες ήσαν ο πρόεδρος του Κέντρου Προνοιακών Δομών Παύλος Μπακίρης και οι αντιπρόεδροι Αντώνης Αρφαράς, Ζωή Μπελντέκου και Μαρία Κορακάκη.
Προσφέροντας γλυκά και τρόφιμα οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής χαιρέτησαν έναν- έναν τους ηλικιωμένους τροφίμους του ιδρύματος των Κολυμπίων, τους ευχήθηκαν καλή δύναμη, υγεία πάνω απ` όλα και φυσικά καλές γιορτές.


Στη συνέχεια, οι αντιδήμαρχοι είχαν συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης των προνοιακών δομών της Ρόδου και με το προσωπικό, συζητώντας, καταγράφοντας και ιεραρχώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα των Κολυμπίων, προκειμένου να προωθηθεί από πλευράς δημοτικής αρχής η αντιμετώπιση και επίλυση τους.
Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, ο αντιδήμαρχος Κώστας Ταρασλιάς συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Κέντρου Προνοιακών Δομών Ρόδου Παύλο Μπακίρη επισκέφθηκε τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο» και όλοι μαζί παρακολούθησαν την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοίμασε για τους ηλικιωμένους ο Δήμος Ρόδου και στην οποία συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: η καθηγήτρια τραγουδιού και υψίφωνος Ζωή Κοκκαλά και οι μουσικοί Νεκτάριος και Κυριάκος Κωνσταντάκης, τους οποίους ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε για την ευγενική τους προσφορά.
Οι ηλικιωμένοι συζήτησαν με τον αντιδήμαρχο, έψαλλαν τα κάλαντα ενώ ο Κώστας Ταρασλιάς μοίρασε ατομικά δώρα και γλυκίσματα.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος κ. Ταρασλιάς μαζί με την β΄ αντιπρόεδρο του Κέντρου Προνοιακών Δομών Ρόδου Ζωή Μπελντέκου, μετέβησαν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, όπου μαζί με τους μουσικούς και τα παιδιά του Ορφανοτροφείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και στα θέματα των παιδιών ο αντιδήμαρχος Κώστας Ταρασλιάς ευχήθηκε χαρούμενες γιορτές σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων και μοίρασε στο καθένα ξεχωριστά, δώρα και γλυκά.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα ο αντιδήμαρχος Κώστας Ταρασλιάς τόσο ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης προσωπικά, όσο και τα μέλη της δημοτικής αρχής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και μέριμνα στον τομέα της Πρόνοιας και φυσικά στην εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών και προνοιακών δομών του νησιού, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των τροφίμων, ηλικιωμένων, παιδιών και γενικότερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της Ρόδου.

NO COMMENTS