Αντώνης Β. Καμπουράκης: «Η επίσκεψή σας μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε τους ενεργούς πολίτες του μέλλοντος»

“Πλημμύρισε” από παιδικά χαμόγελα, ενθουσιασμό και χαρά το δημαρχιακό μέγαρο το πρωί της Πέμπτης. Τα παιδιά των παιδικών σταθμών Αγίου Νικολάου, Χρ. Τσιγάντε, και της Ροδιακής Έπαυλης που υπάγονται στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αίθουσα Εθιμοτυπίας με τα χειροποίητα, περίτεχνα και πολύχρωμα στολίδια τους, υπό τις μουσικές και τα τραγούδια των Κυριάκου και Νεκτάριου Κωνσταντάκη και Άννας Γιαλλουράκη.
Τους μικρούς επισκέπτες, τις εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους των προσχολικών κέντρων, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, κύριος Αντώνης Καμπουράκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο, κύριο Στράτο Καρίκη και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλές γιορτές γεμάτες υγεία και αγάπη. Τόνισε ότι τα παιδιά αποτελούν το Αύριο του τόπου μας, ευχόμενος να βρεθούν στο μέλλον στα έδρανα του Δήμου.

«Η επίσκεψή σας σήμερα στο Δημαρχείο μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε το μέλλον, βλέπουμε τους νέους Ροδίτες και τις νέες Ροδίτισσες, τους ενεργούς πολίτες που σε μερικά χρόνια από τώρα, ευχόμαστε να δούμε στα έδρανα του Δήμου μας», είπε ο κ. Καμπουράκης, συγχαίροντας και ευχαριστώντας τις εκπαιδευτικούς για το έργο τους.
Από την πλευρά του ο κ. Καρίκης, δήλωσε ότι τα μικρά παιδιά και τα προσχολικά κέντρα αποτελούν “ζωντανό κύτταρο” του Δήμου Ρόδου. Ευχήθηκε καλές και χαρούμενες γιορτές με υγεία στα παιδιά, στις οικογένειές τους, στις εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό των παιδικών σταθμών.

Η μικρή και ζεστή γιορτή που σηματοδοτεί-άτυπα-την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρόδου, ολοκληρώθηκε με το Δήμαρχο, κ. Καμπουράκη να προσφέρει δώρα στα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Δημαρχείο που «φόρεσε» τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα.
Επισημαίνεται, πώς όσα σχολεία ενδιαφέρονται να διοργανώσουν εκδρομή στο Δημαρχιακό Μέγαρο για να θαυμάσουν οι μαθητές από κοντά τον εορταστικό διάκοσμο, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 22413-61324 και να κανονίσουν τη μέρα και ώρα της επίσκεψής τους.

Εκ του γραφείου τύπου

NO COMMENTS