Συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα κ. Nicolas Eybalin, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Alfred Aroguiame και την επίτιμη πρόξενο της Γαλλίας στη Ρόδο κυρία Αλίκη Μοσχή, είχε την Παρασκευή στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.
Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας, κ. Κώστας Ταρασλιάς, η κυρία Δέσποινα Χατζηδιάκου, Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού, αποδήμων και διεθνών σχέσεων και ο κ. Γιάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Ρόδου «Κολοσσός 2047», συζητήθηκε εκτενέστερα η στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου Σύγχρονης Κεραμικής που φιλοξενείται στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Μεσαιωνική Πόλη, από το Δήμο Ρόδου.


Ειδικότερα, συζητήθηκε η προοπτική της προώθησης της Κεραμικής Τέχνης μέσω του «Κολοσσός 2047» ενώ παράλληλα, εξετάστηκε η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ρόδου και του Γαλλικού Ινστιτούτου και σε άλλες δράσεις.
«Ευχαριστούμε το Γαλλικό Κράτος και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, γιατί όπως και στο Λούβρο, έτσι και στη Ρόδο με τη λειτουργία του Κέντρου Σύγχρονης Κεραμικής, δημιουργούνται νέοι ορίζοντες για τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Εκ του γραφείου τύπου

NO COMMENTS