Συναυλία με την Καμεράτα Ρόδου και την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου

0
93

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) διοργανώνει δύο συναυλίες, 27 και 28 Ιουλίου 2020 (Δευτέρα και Τρίτη) με την Καμεράτα Ρόδου και την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, στο κινηματοθέατρο «Ρόδον», με ώρα έναρξης 9.30μμ.

 Η Καμεράτα Ρόδου είναι μια ορχήστρα συμφωνικού τύπου που αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες μουσικούς που ζουν και εργάζονται στη Ρόδο με την προσθήκη τελειόφοιτων μαθητών τους. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Καμεράτας Ρόδου και τη διεύθυνση των συναυλιών  έχει ο Δρ. Λεωνίδας Σακελλαρίδης. Την προετοιμασία της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου έκανε Δρ. Γιώργος Σακελλαρίδης, ο οποίος και θα έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του συγκεκριμένου Δημοτικού Χορωδιακού σχήματος.

Θα ακουστεί η συμφωνία αριθμός 32 του Μότσαρτ, το κοντσέρτο για ορχήστρα RV. 121 του Βιβάλντι, φωνητικές συνθέσεις των Pergolesi, Vavilov καθώς και αποσπάσματα από τη μουσική ταινιών του κινηματογράφου και ελληνικής ελαφράς μουσικής. Θα συμμετέχουν επίσης η σολίστ μονωδίας, Ρόδια σοπράνο, Ελευθερία Ζαράκη και ο Ρόδιος τραγουδιστής Γιάννης Παπαθεοδώρου.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες με την ΚΑΜΕΡΑΤΑ  ΡΟΔΟΥ και την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου  την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουλίου στο θερινό κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ ότι ,ο ΔΟΠΑΡ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων , αλλά και των κανόνων λειτουργίας του χώρου για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων , σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Από του θεατές ζητάμε τη συνεργασία τους  στην εφαρμογή των μέτρων με την υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδό τους στο θέατρο   και κατά την έξοδό τους  καθώς και την αποφυγή συνωστισμού στο χώρο του θεάτρου.

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα  : 22410 27427 ή 26385 (εσωτ.9)

Δευτέρα 27/7 &Τρίτη 28/7 από τις 08:00 – 15:00

Την Καμεράτα Ρόδου απαρτίζουν οι παρακάτω μουσικοί:

ΜΟΥΣΙΚΗ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Λεωνίδας Σακελλαρίδης

Bιολιά:

Κατερίνα Σταμούλη

Αλβίνα Γκζιριάν

Τάσος Αναστασιάδης

Ειρήνη Πηδιάκη

Ειρήνη Κατταβενάκη

Αναστασία Καλοπέτρη

Παρασκευή Στάτη

Καμέλια Φαραμίτσα

Kατερίνα Αφαντενού

Δημήτρης Βαβλάς

Θανάσης Διαμαντής

Τσέλα:

Αμαρίλντο Λότσκο

Αντώνης Αναστάσης

Ιωάννα Καζαντζίδη

Ορφέας Λότσκο

Kοντραμπάσσο

Μάνος Κατσάνος

Φλάουτα:

Εύη Κατσαρά

Μαρία Τέλλη

Βασικική Καμοίση

Κλαρινέτα:

Γρηγόρης Καλτσίδης

Γιάννης Παπασάββας

Κόρνο:

Τάσος Νάνος

Τρομπέτες:

Νίκος Γιαντσής

Μιχάλης Χατζηπέτρος

Κρουστά:

Ταξιάρχης Μούζος

Γιώργος Ξανθόπουλος

Πιάνιστική Συνοδεία:

Βίβιαν Αποστόλου

Ματίνα Μακέστα

Είσοδος Ελεύθερη – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

NO COMMENTS