Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου με σύνθημα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας που δώρισαν δημότες μας κατά την έξοδο τους από τα καταστήματα του κ. Ιωάννη Πάππου στην πόλη της Ρόδου και την Ιαλυσό. Με τις συστηματικές αυτές δράσεις τους οι πρόσκοποι δείχνουν την ευαισθησία τους στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και την έμπρακτη στήριξή τους όποτε υπάρχει ανάγκη. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν την ίδια ημέρα στο χώρο του παρασκευαστηρίου συσσιτίου από τον αρχηγό του συστήματος κ. Νίκο Φλεβάρη και τα μέλη του, στο μάγειρα της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Ιδρύματός μας κ. Τσαμπίκο Πονιά.
Επίσης, η ΧΕΝ Ρόδου δεν σταματάει να στηρίζει τη Δομή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να καλύπτει άμεσες ανάγκες της. Για ακόμη μια φορά η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΧΕΝ Ρόδου κ. Δέσποινα Μουτάφη παρέδωσε στην Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ειρήνη Κοτζαμπασάκη τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του συσσιτίου εις μνήμη Γεωργίου Τερεζάκη, συζύγου του πιστού μέλους της ΧΕΝ κ. Κυριακής Τερεζάκη και εις μνήνη Μαρίας Αφεντούλη τέως Προέδρου της ΧΕΝ.
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στα μέλη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου και στη ΧΕΝ Ρόδου για την πολύτιμη προσφορά τους στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και τη συνεχή στήριξη στο Ίδρυμα μας.

 

NO COMMENTS