Άριστες εντυπώσεις άφησε η επανάληψη του προπονητικού Camp Beach Volley, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την 18η έως και την 30η Οκτωβρίου 2021, χωρίς φιλάθλους-θεατές, στον ευρύτερο χώρο της Παραλίας Τσαμπίκας της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, στους αλλοδαπούς αθλητές – προπονητές πετοσφαίρισης, καθώς και στα στελέχη αλλά και τους συνοδούς της διοργάνωσης.
Η αθλητική αυτή δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με διοργανώτρια την γερμανική εταιρεία Beach Me, σε άψογη συνεργασία με την ελληνική εταιρεία αθλητικών διοργανώσεων Volleylink Sport Agency.

Τηρήθηκαν, απαρέγκλιτα και με σχολαστικότητα, τα θεσπισμένα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, περί της COVID -19, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι αθλητές, προπονητές και συνοδοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής περιόδου (18 – 30 Οκτωβρίου), τηρήθηκε με συνέπεια το πρόγραμμα προπονήσεων, πρωί και απόγευμα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παραλίας Τσαμπίκας, από τους 55 (πενήντα πέντε), αθλητές, προπονητές, συνοδούς, οι οποίοι προσήλθαν, στο νησί μας σε δύο επιμέρους εβδομαδιαίες περιόδους, ενώ στο περιθώριο της αθλητικής δραστηριότητας δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να επισκεφθούν εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς της Ρόδου (Μεσαιωνική Πόλη, Λίνδος, Αρχαία Κάμειρος, Καλλιθέα κλπ.), αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και εικόνες από την ξενάγησή τους σ’ αυτούς.


Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την σημαντική υποστήριξη της καθ’ ύλην αρμόδιας Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, της Αντιδημαρχίας των Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Ιαλυσού, Καλλιθέας, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α΄, που ευγενικά παραχώρησε και πάλι προς χρήση τον συγκεκριμένο χώρο, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, αλλά και της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.


Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους ανωτέρω εμπλεκόμενους φορείς και τις Υπηρεσίες που συνέβαλαν αποφασιστικά για την επιτυχία αυτής της σημαντικής δράσης, καθώς και το «Ραδιόφωνο Λυχνάρι», για την αδιάλειπτη συνδρομή του, ως ραδιοφωνικός χορηγός επικοινωνίας και προβολής και αυτής της προσπάθειας μας.
Προσβλέπουμε, τέλος, με αισιοδοξία για την επανάληψη της διοργάνωσης, όπως έχει ήδη προγραμματισθεί, τον Μάιο του 2022.

Ο
Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού, Επικοινωνίας,
Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων
Δήμου Ρόδου
Coliadis Alexandre-Basile (Αλέξης)

NO COMMENTS