Τα μέλη της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, αυτό το χρονικό διάστημα, ξεκουράζονται. Όμως, από την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 θα «ξαναπιάσουν δουλειά», θα ξεκινήσουν δηλαδή και πάλι τις πρόβες τους.
Η νέα προετοιμασία θα έχει ως στόχο να «οδηγήσει» την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου τους προσεχείς 9 μήνες, στις παρακάτω δράσεις:
Α! Σε δύο συναυλίες περί τις 20 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, που αποτελούν ιδέα του γνωστού Ρόδιου μουσικού Αγαπητού Πάχου, με θέμα το «Ρεμπέτικο τραγούδι». Η μία συναυλία από αυτές θα γίνει στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου, «Μελίνα Μερκούρη».
Β! Σε διεθνή συνάντηση χορωδιών περί τα μέσα Νοεμβρίου 2022.
Γ! Σε εορταστική συναυλία λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022.
Δ! Σε ακόμη μια συναυλία, αυτή τη φορά σε Opera Gala,πριν το Πάσχα του 2023, σε συνεργασία με στελέχη της εθνικής λυρικής σκηνής και με τη συμμετοχή Ρόδιων σολιστών κλασικού τραγουδιού.
Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις θα γίνουν φυσικά με οργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου.
• Τέλος ανακοινώνεται ότι η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου εξακολουθεί να υποδέχεται νέα μέλη και να τα προετοιμάζει για τα συναυλιακά της τμήματα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μιλήστε με τον διευθυντή της χορωδίας, κ. Γιώργο Σακελλαρίδη στο 697 6968055 ή μέσω messenger, στην ηλεκτρονική σελίδα, «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική».

NO COMMENTS