Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Ρόδου για 29η συνεχή χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία, στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων, αγώνες ποδοσφαίρου με την επωνυμία «ΠΑΣΧΑ 2022» και την συμμετοχή των ακαδημιών και των συλλόγων , CHAMPION KYΠΡΟΥ, ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΥ, Α.Σ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ. και ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ.

charset=Ascii

Σκοπός της διοργάνωσης, πέρα από τα οφέλη που προάγει ο αθλητισμός, είναι η ανάδειξη του νησιού μας πέρα από τουριστικού σε αθλητικού προορισμού για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων. Το τουρνουά έληξε με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο RODOS PALACE . Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης που απένειμε στους μικρούς αγωνιστές αναμνηστικά και δώρα και ευχαρίστησε την κάθε ακαδημία ποδοσφαίρου ξεχωριστά για το ήθος και την παραδειγματική συμπεριφορά των μελών της .

charset=Ascii

Παρόντες και αρωγοί της εκδήλωσης ο διευθυντής του ΔΟΠΑΡ κ. Θεοδώρου Θεόδωρος και ο προϊστάμενος του τμήματος αθλητισμού κ. Χαρίτος Μιχάλης. Οι ομάδες, αντάλλαξαν αναμνηστικά έπαθλα μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και η τελετή έληξε με την υπόσχεση της υλοποίησης του εν λόγω τουρνουά και το επόμενο έτος.

 

NO COMMENTS