Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής κ.Στράτος Καρίκης, σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 υποδέχτηκε στο Δημαρχείο εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την ανάπτυξη δράσεων μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Με τη συμμετοχή και του εκπαιδευτικού, δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αθανάσιου Βυρίνη, συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας που θα επιτρέψουν στους δημότες της Ρόδου να ενισχύσουν την κατάρτιση και την εκπαίδευσή τους καθώς και να εξελίξουν το γνωστικό πεδίο που τους ενδιαφέρει.
Συμφωνήθηκε ώστε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, να αποστείλει συγκεκριμένες προτάσεις προς συζήτηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι κοινές δράσεις.
Ο κ. Καρίκης, έκανε την εξής δήλωση: «η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή σε προτάσεις που προέρχονται από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και ανοίγουν ορίζοντες στη γνώση. Θα στηρίξουμε όποια πρόταση κατατίθεται και είναι προς όφελος της μαθητιώσας νεολαίας μας».
Το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας «UNIERSITY of NICOSIA», εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο Αναστάσιος Δημητρίου και η Εύη Λυρώνη.

NO COMMENTS