Στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑΜΕΑ ΔΩΔ/ΣΟΥ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 η εκδήλωση για την κοπή Βασιλόπιτας της δομής «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΝΟΗ» της Α.Μ.Κ.Ε. Δήμου Ρόδου.

Παρουσία των εργαζομένων, των παιδιών ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους, ο  Πρόεδρος της ΑΜΚΕ κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους για την νέα χρονιά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις παρεχόμενες  υπηρεσίες της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΝΟΗ. Ο Πρόεδρος συνεχάρη τους εργαζομένους για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν αλλά κυρίως για την φροντίδα που εισπράττουν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί η δομή υπό την αιγίδα της ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιπλέον τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΚΕ, ο κ. Σάββας Διακοσταματίου, η κα. Ευδοκία Πάττα-Αποστολίδη και η κα. Μάνθα Ζιώγου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πάτερ Παίσιος Φαρμακίδης της ενορίας των Αγίων Αποστόλων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κεράσματα που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση τα επιμελήθηκαν τα παιδιά με τους εκπαιδευτές τους στο πλαίσιο του εργαστήριου μαγειρικής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΝΟΗ.

Για το έτος 2022-2023 η δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΝΟΗ έχει ενταχθεί στο πλαίσιο της δράσης «Προσχολική Αγωγή και Δημιουργική Απασχόληση» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 με τελικό δικαιούχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. Συνολικά, απασχολούνται δημιουργικά σε καθημερινή βάση 20 παιδιά με κινητικές αναπηρίες, νοητική στέρηση, σύνδρομο DOWN, κτλ.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, οι δομές της ΑΜΚΕ : ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΕΣΤΙΑ & ΠΝΟΗ, ΚΗΦΗ ΑΓ. Αποστόλων, Παιδικός Σταθμός Μοσχόβη, Παιδικός Σταθμός Νέο Νοσοκομείο Ρόδου, θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

NO COMMENTS