Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκαν κατόπιν σχετικών οδηγιών του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, επισκέψεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής στις προνοιακές δομές του νησιού.


Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος Τύπου και Εθιμοτυπίας, κ. Κώστας Ταρασλιάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Σπανός επισκέφθηκαν την Τρίτη το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Κολυμπίων, μεταφέροντας στους περιθαλπόμενους και στο προσωπικό τις ευχές του Δημάρχου και προσφέροντας δώρα.


Επιπλέον, ο κ. Ταρασλιάς επισκέφθηκε με στελέχη του Τμήματος Δημοσίων, Διεθνών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Ρόδου το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Τουρισμού, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Θανάση Βυρίνη επισκέφθηκε το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου (Ορφανοτροφείο Ρόδου) και το Κέντρο ΑμεΑ «Ελπίδα».


Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα με ανταλλαγή ευχών και την προσφορά δώρων στους εργαζόμενους και στους φιλοξενούμενους των δομών. Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης στο «Ελπίδα» οι κ. Ταρασλιάς και Βυρίνης, συνεχάρησαν την πρόεδρο κα Σταυρούλα Κάπουλα και τους φιλοξενούμενους του κέντρου για τις νίκες και διακρίσεις τους σε αγώνες ΑμεΑ.
Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, οι κ. Ταρασλιάς και Βυρίνης συνάντησαν την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (ΚΚΠ) της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, κα Μαρία Κορακάκη.

Από το Γραφείο Τύπου

 

NO COMMENTS