Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠμεΑ «ΠΝΟΗ» της Α.Μ.Κ.Ε. Δήμου Ρόδου που πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΔΩΔ/ΣΟΥ..
Τα παιδιά του κέντρου παρουσίασαν την θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα στο σπίτι του Αϊ Βασίλη». Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μικρούς και μεγάλους πλαισίωσαν την γιορτή, γεμίζοντας την αίθουσα και τις καρδιές όλων με ζεστασιά, χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία.


Για την εκδήλωση αυτή συνεργάστηκαν οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠμεΑ «ΠΝΟΗ». Συγκεκριμένα, η παράσταση έγινε υπό την σκηνοθεσία της θεατρολόγου – ηθοποιού κας Γεωργιοπούλου Μαρίνας. Τις χορογραφίες συντόνισε η γυμνάστρια κα. Μπόνη Αγάθη. Για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια βοήθησε η εργοθεραπεύτρια Παπαναστασίου Φωτεινή και ο μουσικός κ. Μιχάλης Φτάκλας, ο οποίος συνόδευσε με το αρμόνιό του, και τον ευχαριστούμε πολύ. Για την διοργάνωση και την διεκπεραίωση της γιορτής βοήθησαν οι Γιαννιού Παρασκεύη νοσηλεύτρια, Αιμιλία Κουτσουρά βοηθητικό προσωπικό, Άννα Δημητρά ψυχολόγος και Ασημίνας Ιωάννης οδηγός.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους που με μεγάλη χαρά πρόσφεραν την καλύτερη τους παρουσία, η οποία εντυπώθηκε βαθιά στις καρδιές όλων όσων ήταν εκεί.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και τον Πρόεδρο της ΑΜΚΕ κ. Γεώργιο- Ευθύμιο Τριάντο και την διοίκηση, για την στήριξη του κέντρου .
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ «ΠΝΟΗ» σας εύχονται Καλές Γιορτές με Υγεία & Αγάπη.

Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠμεΑ ΠΝΟΗ
Παμπάλη Κυριακή
Κοινωνική Λειτουργός

 

 

 

NO COMMENTS