Θετικά τα μηνύματα από την αγορά της Ολλανδίας

Η Ρόδος κερδίζει τις εντυπώσεις στην διεθνή έκθεση τουρισμού VAKANTIEBEURS, στην Ουτρέχτη η οποία άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Στην έκθεση, ο Δήμος Ρόδου έχει αυτόνομη παρουσία με περίπτερο του ΠΡΟΤΟΥΡ και εκπροσωπείται από στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού και του αυτοτελούς γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων.


Το περίπτερο της Ρόδου το οποίο επισκέφθηκε μεταξύ άλλων η πρέσβης της Ελλάδας στην Ολλανδία Κυρία Κατερίνα Γκίνη, αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών και σημείο δικτύωσης, φιλοξενώντας τις συναντήσεις των στελεχών του Δήμου αλλά και επιχειρηματιών του νησιού με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, τουρ οπερέιτορς κλπ. Προβάλλονται διαρκώς τα νέα, θεματικά βίντεο για τη Ρόδο, ενώ διατίθεται πλούσιο έντυπο πληροφοριακό υλικό για το νησί.
Τα δεδομένα για τη Ρόδο, όπως προκύπτει από τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο περιθώριο της έκθεσης, είναι ιδιαίτερα θετικά για το 2023, καθώς έχουν προγραμματιστεί περισσότερες θέσεις για τον προορισμό κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.


Με την έκθεση VAKANTIEBEURS, η οποία προσελκύει περισσότερους από 100.000 χιλιάδες επισκέπτες κάθε φορά, ανοίγει ένας μεγάλος κύκλος συμμετοχής του Δήμου Ρόδου στα μεγάλα, διεθνή ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής του Αντώνη Β. Καμπουράκη, είναι η διατήρηση και η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής δυναμικής του νησιού, που το 2022 υπερέβη κάθε προηγούμενο ρεκόρ αφίξεων.

Από το Γραφείο Τύπου

NO COMMENTS