ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ι. ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΚΙΑΧΑΓΙΑ – ΜΑΓΙΟΓΛΟΥ
Η δημοτική αρχή απολύμανε προληπτικά και τη Μεσαιωνική πόλη Ρόδου

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και ειδικότερα ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος σε αγαστή συνεργασία με την αντιδήμαρχο Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Τσαμπίκα Κιαχαγιά – Μαγιόγλου και το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, προχώρησαν σε προληπτική γενική απολύμανση δημοσίων χώρων και της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου.


Με γνώμονα την προστασία των πολιτών και της Ρόδου, η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη, έχει προχωρήσει σε σωρεία παρεμβάσεων για την προληπτική απολύμανση δημοσίων χώρων στην πλειονότητα των περιοχών της Ρόδου, συνεχίζοντας καθημερινά τις εργασίες της, με στόχο την κάλυψη του μεγαλύτερου δυνατού τμήματος του νησιού.


Σε ότι αφορά στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Τσαμπίκα Κιαχαγιά – Μαγιόγλου και το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, προχώρησαν σε προληπτική απολύμανση στις οδούς Ιπποδάμου, Ομήρου, Αγίου Φανουρίου, πλατεία Δωριέως, Ανδρονίκου, πλατεία Αρίωνος, Αντιφάνους, Ηφαίστου, Πεισάνδρου, Ηροδότου, Πυθαγόρα, Κλεισθένους, Κίμωνος, Πραξιτέλους, Αρχ. Ευθυμίου, Περικλέους, πλατεία Αγίας Τριάδας, Ήριννας, Ταυρίσκου, Θησέως, Κισθηνίου, πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, Ιπποτών κτλ. Η απολύμανση επικεντρώθηκε κυρίως σε οδούς και πλατείας που εξυπηρετούν πολίτες (πχ. ΚΕΠ, τράπεζες, πλατείες) και σε κάδους απορριμμάτων.


Η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη, σε κάθε περίπτωση, προχωρά σε όλες εκείνες τις αναγκαίες ενέργειες, στοχευμένα και ψύχραιμα, για τη βέλτιστη δυνατή προστασία των πολιτών, δρώντας με σύνεση και υπευθυνότητα. Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την προστασία και των δημοτικών υπαλλήλων, ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, διένειμε μάσκες και γάντια σε όλους τους υπηρεσιακούς της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, ιδιαιτέρως στους εργαζόμενους των συνεργείων, αφού όμως τους ανέλυσε τον ορθό τρόπο χρήσης τους, προκειμένου να λειτουργήσουν προς όφελός τους και όχι προς την αντίθετη λαθεμένη κατεύθυνση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

NO COMMENTS