Τις δικές του θέσεις και αρχές σε θέματα τουρισμού, βασισμένες στην τουριστική πολιτική και στρατηγική του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη και της δημοτικής αρχής, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο νέος αντιδήμαρχος Τουρισμού Αθανάσιος Βυρίνης στην συνάντηση που είχε, από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του (Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021), με νέους υπαλλήλους που θα στελεχώσουν, τα Γραφεία Πληροφοριών της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Προηγήθηκε, νωρίτερα την ίδια μέρα, αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το αντικείμενο του από τον δήμαρχο κ. Καμπουράκη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, παρουσία και του πρώην αντιδημάρχου Τουρισμού και νυν Οικονομικών Κώστα Ταρασλιά.


«Τουρισμός για μένα σημαίνει πάνω απ΄ όλα φιλοξενία που πρέπει να διέπεται από αρχές και να εστιάζεται στην ευγένεια, τη σωστή συμπεριφορά και ύφος, την άρτια γνώση του αντικειμένου, όλα αυτά συνηγορούν σε μια πρώτη καλή εντύπωση των φιλοξενουμένων από το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου. Και η Ρόδος φημίζεται για την φιλοξενία της» ανέφερε στους υπαλλήλους ο κ. Βυρίνης.
Ο νέος αντιδήμαρχος Τουρισμού είχε επίσης μία ολοκληρωμένη ενημέρωση και εποικοδομητική συνεργασία για τις δράσεις και ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου για την τρέχουσα περίοδο, από τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού Σάββα Πάττα και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, προκειμένου να συντονισθούν για την πορεία που θα ακολουθήσουν, ουσιαστικά θα συνεχίσουν, για την περαιτέρω τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού της Ρόδου.

 

NO COMMENTS