Γεύμα αγάπης και χριστουγεννιάτικες μουσικές μελωδίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η των Αγίων Αποστόλων της ΑΜΚΕ Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης του Δήμου Ρόδου, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. Μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Δομή Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας , σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Ρόδου.
Οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα με τους μαθητές της παραδοσιακής ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Γεωργίου Παραγυιού και στη συνέχεια διασκέδασαν με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Το προσωπικό της Δομής Παροχής Συσσιτίου προσέφερε στους ηλικιωμένους γεύμα και σε όσους παραβρέθηκαν ένα γευστικό μπουφέ.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος καθώς και ο Εντεταλμένος Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης και ευχήθηκαν σε όλους Υγεία ,Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος!
Παρευρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π. κ. Ιωάννης Καμπούρης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου και μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π. κ. Μάνθα Ζιώγου , η κ. Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη μέλος του Δ.Σ. της ΑΜΚΕ, ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Γλεντής καθώς και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π. και της ΑΜΚΕ κ. Σέβη Ηλιοπούλου – Νικολάου.

NO COMMENTS