Ρόδος, 17 Σεπτεμβρίου 2019
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. Ρόδου
Αρ. Πρωτ.: 1/2019

Ευχαριστήριο Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, για την ανακοίνωσή του ως Αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, καθώς και τον ορισμό του στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Με αφορμή την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος του Δήμου Ρόδου από τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και την επιλογή του Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, στην Αντιδημαρχία Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, καθώς και στον ορισμό του στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ο δεύτερος, ερωτηθείς σχετικά από τους δημοσιογράφους, προέβη στην κάτωθι δήλωση:
«Πρώτιστα οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Η ανάληψη της τιμητικής θέσεως του Αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, με γεμίζει με ευθύνη, αλλά και με διάθεση για περαιτέρω προσφορά.
Τα πολιτιστικά μνημεία της Ρόδου, αποτελούν ιστορική κληρονομιά και οφείλουμε αιρετοί, υπηρεσιακοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και κάτοικοι, να εργαστούμε ενωμένοι για την ανάδειξη και την προστασία τους.
Ευχαριστώ θερμά τους κατοίκους της Ρόδου, για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου με τη ψήφο τους την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Εκείνοι ήταν που με οδήγησαν σήμερα εδώ. Τους ευχαριστώ ολόψυχα και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε ενωμένοι (!)
Από σήμερα κιόλας ξεκινήσαμε δουλειά στα νέα μας καθήκοντα. Τα αποτελέσματα της οποίας, θα παρακολουθείτε και θα αξιολογείτε. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε ακούραστα, αδιαπραγμάτευτα, έντιμα.
Ευχαριστώ εκ νέου τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, στον οποίο και εύχομαι καλή θητεία, όπως και σε όλους τους συναδέλφους αιρετούς (δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους), στα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας και στο σύνολο των συνεργατών.
Συνεχίζουμε μαζί για τη Ρόδο (!)
Σας ευχαριστώ».

NO COMMENTS