«Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας»
Για τρίτη χρονιά η σχολή χορού «Art of dance» της κ. Ιωάννας Σεϊτη αποδεικνύει έμπρακτα τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα και στηρίζει τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα το Σαββάτο 1 Ιουλίου 2023 οι μαθητές της σχολής, μας ταξίδεψαν μέσα από τις χορευτικές τους ικανότητες στο μαγικό κόσμο της ¨Ωραίας Κοιμωμένης¨. Οι παρευρισκόμενοι αντί εισιτηρίου πρόσφεραν απλόχερα τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της παρασκευής των γευμάτων του συσσιτίου. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν τόσο για την αξία του χορού, όσο και για την προσφορά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε επείγουσα ή μεγάλη ανάγκη.


Επίσης, ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής ανά τακτά χρονικά διαστήματα στηρίζει τη λειτουργία του συσσιτίου και για ακόμη μια φορά, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, η Πρόεδρος κ. Ελένη Θωμάτου και μέλος του Δ.Σ. παρέδωσαν στην κοινωνική λειτουργό του προγράμματος μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας.


Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω και εύχονται κάθε επιτυχία στις δράσεις τους.

NO COMMENTS