Χαιρετίζοντας την υπογραφή στις Βρυξέλλες του Μνημονίου Συνεργασίας για την υλοποίηση του «Rhodes Co-Lab», ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης που παρέστη στη σχετική εκδήλωση,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Στη Ρόδο ξεκινάει μια νέα εποχή.

Με διακριτή ταυτότητα που σέβεται τα εκατομμύρια των φίλων της σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι της εξασφάλισαν την πρώτη θέση στις συνολικές τουριστικές επιδόσεις των τελευταίων 60 χρόνων στην Ελλάδα.

Πρωτοπορούμε και πάλι για να βρεθούμε στην παγκόσμια κορυφή του βιώσιμου τουρισμού και ο Δήμος Ρόδου είναι απόλυτα δεσμευμένος σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Με την ευτυχή συγκυρία να έχουμε τον Γιώργο Χατζημάρκο στο τιμόνι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχουμε τη βεβαιότητα πως η Ρόδος μας θα καταφέρει και πάλι να αναδειχθεί σε τουριστικό πρότυπο, με σύγχρονους όρους ποιότητας, καινοτομίας και βιωσιμότητας.

Γι’ αυτό και σήμερα εδώ, στην καρδιά της Ευρώπης, δεν επισφραγίζουμε απλά μια σημαντική συνεργασία με ένα παγκόσμιο τουριστικό ηγέτη. Μεταφέρουμε τη φωνή των ίδιων των Ροδιτών και την αποφασιστικότητα της ροδίτικης κοινωνίας  να προστατέψουμε το περιβάλλον μας, να αναδείξουμε τον μοναδικό ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο μας, να δώσουμε υψηλότερη προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Ρόδου, εξασφαλίζοντας οφέλη ευημερίας για όλους.

Τίποτα μεγάλο και σημαντικό δεν μπορεί να γίνει αν δεν αγκαλιαστεί από τους ίδιους τους πολίτες. Κι εμείς ως Δήμος Ρόδου αυτό ακριβώς βεβαιώνουμε με την παρουσία μας. Την αξία του να γίνουμε όλοι ένα, για μια Ρόδο λαμπερή και περήφανη, όπως της αξίζει”.

 

 

NO COMMENTS