ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής πολιτικής και Υγείας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων, στο οποίο ο Δήμος Ρόδου είναι επικεφαλής εταίρος,  πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή με την αρωγή του κ. Γεώργιου Τριάντου, αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής,  την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου από τις 11:00π.μ έως 13:00μ.μ στο πάρκο Ροδίνι.

Σε περίπου 800 ωφελούμενους στο νησί της Ρόδου θα διανεμηθούν, από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και στις κατά τόπους ενότητες με την υποστήριξη των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι 5,5 τον τρόφιμα μακράς διάρκειας (αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, φασόλια, φακές), 0,5τον. γάλα εβαπορέ. 0,5τον καρότα και 1,7τον τυροκομικά (φέτα και γραβιέρα).

Οι ωφελούμενοι αποτελούνται από τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που δήλωσαν στις αιτήσεις τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ. Η ποσότητα που θα λάβει ο/η κάθε δικαιούχος αναλογεί στον αριθμό των μελών του νοικοκυριού του/της. Για την παραλαβή των πραγμάτων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ο αριθμός ΑΜΚΑ

 

 

 

NO COMMENTS