Ο Δήμος Ρόδου με τoν Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Θωμά Σωτρίλλη, καθώς και τα στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου, αισθάνονται την ανάγκη, να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για της υποστήριξη στο έργο τους και πιο συγκεκριμένα για τις δωρεές τους, φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις για την στήριξη των ωφελούμενων Γυναικών του Ξενώνα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:
• Την LEAN IN RHODES για τη δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης η οποία ολοκληρώθηκε με τη προσφορά παιδικών βιβλίων καθώς και με παιδικά τραπέζια και καρέκλες.
• Την Εθελοντική Ομάδα Φιλαναγνωσίας ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ για την ευγενική προσφορά βιβλίων για την παιδική βιβλιοθήκη.
• Τον κο Κωνσταντίνου και πιο συγκεκριμένα το υποκατάστημα Ρόδου YALCO επαγγελματικού εξοπλισμού (HORECALAND) με τη δωρεά οικιακού εξοπλισμού.
• Το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου για τη προσφορά 100 εποχιακών ανθοφόρων φυτών τα οποία προσφέρθηκαν στη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

Αντλούμε δύναμη από την ανταπόκριση του κόσμου που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, φανερώνουν ότι υπάρχει ακόμη ισχυρό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

NO COMMENTS