Δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας στέκονται για ακόμη μια φορά η διοίκηση και οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΙΕΚ Anko Ρόδου.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιλέγουν την κουζίνα της Δομής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου για να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές τους και να προσφέρουν απλόχερα τις μαγειρικές τους ικανότητες και την αγάπη τους στο συνάνθρωπό μας. Οι σπουδαστές του τμήματος, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους, Chef κ. Γιάννη Χριστόπουλου, παρασκεύασαν μουσακά και είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τη διαδικασία προετοιμασίας του συσσιτίου και τον τρόπο διανομής του.
Επίσης ενημερώθηκαν από την Κοινωνική Λειτουργό της δομής κ. Δέσποινα Περάκη για τον τρόπο λειτουργίας του συσσιτίου και για τους δικαιούχους του προγράμματος.

Ο ενθουσιασμός των σπουδαστών ήταν φανερός και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επαναλάβουν το εργαστήρι μαγειρικής σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μέρος των υλικών για την παρασκευή του γεύματος ήταν με την υποστήριξη της ξενοδοχειακής μονάδας KRESTEN ROYAL A.E. που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κάλεσμα και στηρίζει χρόνια τη δομή.
Για το υψηλό αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Θωμάς Σωτρίλλης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι, ευχαριστούν τους παραπάνω για την πολύτιμη βοήθειά τους και εύχονται υγεία και επιτυχίες στους σπουδαστές και στη σχολή.

NO COMMENTS