Άριστες εντυπώσεις άφησε το προπονητικό Camp Beach Volley στους αλλοδαπούς αθλητές πετοσφαίρισης που έλαβαν μέρος, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την 18η – 24η Οκτωβρίου 2020, χωρίς φιλάθλους-θεατές, στον ευρύτερο χώρο της Παραλίας Τσαμπίκας της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με διοργανώτρια την γερμανική εταιρεία Beach Me σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία αθλητικών διοργανώσεων Volleylink Sport Agency.
Τηρήθηκαν με σχολαστικότητα τα θεσπισμένα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, περί του COVID -19 και ως απόρροια της επιτυχούς διεξαγωγής του, φιλοδοξεί να αποτελέσει άλλη μια προσπάθεια, μεταξύ άλλων, ώστε να εμπεδωθεί και να ενισχυθεί μακροπρόθεσμα ο αθλητικός τουρισμός στο νησί μας. Ήδη προγραμματίζεται από τώρα η επανάληψη της δράσης, την περίοδο Μαΐου & Οκτωβρίου 2021, με πολύ περισσότερες συμμετοχές αθλητών, στο πλαίσιο του προπονητικού οργανογράμματος τους, που διεξάγεται επίσης στην Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (18 – 24 Οκτωβρίου), τηρήθηκε απαρέγκλιτα το προπονητικό πρόγραμμα, πρωί και απόγευμα, στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο της παραλίας Τσαμπίκας, εκτός της Τετάρτης (21/10) λόγω της έντονης βροχόπτωσης, γεγονός που απέβη, εκ του αποτελέσματος θετική εξέλιξη, αφού δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές και τους συνοδούς τους να επισκεφθούν τους εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς της Καλλιθέας και της Μεσαιωνικής Πόλης, αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και εικόνες από την ξενάγησή τους σ’ αυτούς.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την σημαντική υποστήριξη της καθ’ ύλην αρμόδιας Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, της Αντιδημαρχίας των Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Ιαλυσού, Καλλιθέας, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α΄, που ευγενικά παραχώρησε προς χρήση τον συγκεκριμένο χώρο, όπως επίσης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας & της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους ανωτέρω εμπλεκόμενους φορείς και τις Υπηρεσίες που συνέβαλαν αποφασιστικά για την επιτυχία αυτής της σημαντικής δράσης, όπως επίσης την Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδ/σου & το Λιμεναρχείο Ρόδου για την υποστήριξή τους, καθώς και τα στελέχη και το εργατοτεχνικό προσωπικό της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου για την συνεχή αρωγή τους.
Ευχαριστούμε τέλος, το «Ραδιόφωνο Λυχνάρι», για την αδιάλειπτη συνδρομή του, ως ραδιοφωνικός χορηγός επικοινωνίας και προβολής και αυτής της προσπάθειας, ευγενική προσφορά που συνοδεύει όλες ανεξαιρέτως τις δραστηριότητες μας.

Ο
Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού, Επικοινωνίας,
Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων
Δήμου Ρόδου

Coliadis Alexandre-Basile (Αλέξης)

NO COMMENTS