-Θα φιλοξενούνται έως 24 βρέφη και 45 νήπια

Ξεκινά το προσεχές διάστημα η λειτουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Ρόδου στην Ιαλυσό που θα φιλοξενεί έως 24 βρέφη και 45 νήπια. Ήδη, από την Τετάρτη 1η Μαρτίου ξεκινά η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.
Ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός Ιαλυσού, αποτελεί μία δομή σύγχρονη, ασφαλή και φιλική για τα μικρά παιδιά, στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό. Διαθέτει πλήρη εξοπλισμό με κύριους χώρους εξυπηρέτησης, χώρους υγιεινής, κουζίνες, τραπεζαρίες, γραφεία διεύθυνσης και πολλαπλών χρήσεων, όπως και βοηθητικές εγκαταστάσεις της μονάδας, όπως αυτές ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία. Πρόκειται δε για έργο ενταγμένο στο πρόγραμμα «Βελτίωση βασικών υποδομών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

«Για τη Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, η στήριξη της προσχολικής αγωγής αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές προτεραιότητές. Ο νέος, σύγχρονος βρεφονηπιακός στην Ιαλυσό, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους και να διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς που θέλουν να εμπιστευθούν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον φιλόξενο, δημιουργικό, ασφαλές και λειτουργικό. Οι εγγραφές ανοίγουν σε λίγες μέρες και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να εξασφαλίσουν μία θέση», δήλωσε ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής, κ. Στράτος Καρίκης.
Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής βρεφών & νηπίων ηλεκτρονικά (είτε με τη διαδικασία των ΤΡΟΦΕΙΩΝ, είτε με τη διαδικασία του ΕΣΠΑ) στη διεύθυνση που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα αναρτούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα, όπως θα ορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα κατάθεσης αιτήσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

NO COMMENTS