Απάντηση του Δήμου Ρόδου στα ψέματα και στη λάσπη

0
187

Σε σχέση με αναφορές σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ρόδου διευκρινίζονται τα εξής:

Διοργανωτής της συναυλίας στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας», ήταν ιδιώτης και όχι ο Δήμος Ρόδου. Η άδεια χρήσης του γηπέδου για τη συγκεκριμένη συναυλία είχε δοθεί πολλές εβδομάδες πριν, από την τότε διοίκηση του ΔΟΠΑΡ, και φυσικά δεν μπορούσε να ανακληθεί, καθώς δεν ακυρώθηκε καμία ιδιωτικού χαρακτήρα εκδήλωση στο νησί μας.
Ο Δήμος Ρόδου, συνεπώς, όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με τη συναυλία, αλλά αντιθέτως ματαίωσε όλες τις δικές του προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως π.χ. την Πανήγυρη του Προφήτη Ηλία στη Φιλέρημο, κ.α.

Είναι πραγματικά λυπηρό στο βωμό της φτηνής πολιτικής εκμετάλλευσης να διακινούνται τόσο χοντροειδή ψεύδη και συκοφαντίες για να πέσει κι άλλη λάσπη πάνω στη σημερινή Δημοτική Αρχή. Ο νοσηρός φανατισμός και η χυδαιότητα όσων προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες, χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους τους παρακινούν και σίγουρα δεν αξίζουν στους συμπολίτες μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου

NO COMMENTS