Το 5ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων προσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις της προστασίας της δημόσιας υγείας κοινού και καλλιτεχνών ανακοινώνει την αναβολή των εκδηλώσεων του. Οι 26 προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μεταφέρονται το καλοκαίρι του 2021 με την ευχή και την πεποίθηση ότι θα έχουν ξεπεραστεί όλες οι δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία COVID-19. Η φιλοσοφία και ο στόχος του Φεστιβάλ που είναι η ανάδειξη του ντόπιου καλλιτεχνικού και πνευματικού δυναμικού σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό καθώς και η πολυπληθής συμμετοχή των προηγουμένων ετών, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη αν όχι ανέφικτη την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.
Το 5ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων είναι αφιερωμένο στην προστασία του περιβάλλοντος και στον εμπνευστή και ιδρυτή του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου αείμνηστο Θανάση Αναπολιτάνο. Οι 26 εκδηλώσεις του όπως κάθε χρόνο καλύπτουν όλες τις μορφές τέχνης. Εικαστικά, Βιβλίο, Μουσική, Θέατρο, Χορός, Κινηματογράφος.
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής , η οργανωτική ομάδα, οι συμμετέχοντες δημιουργοί , οι συνδιοργανωτές και οι χορηγοί του Φεστιβάλ θα ενώσουν πάλι τις δυνάμεις τους το επόμενο καλοκαίρι σε μια μεγάλη γιορτή όχι μόνο για την Τέχνη αλλά και για την ίδια την Ζωή.
Υγεία και καλή δύναμη!
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Τάκης Βούης

NO COMMENTS