0
38

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

  Διανομή τροφίμων και ειδών βασικής ανάγκης σε άστεγους

 Ο Δήμος Ρόδου,  έχοντας πάντα στο επίκεντρο των πολιτικών του  τον άνθρωπο και με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, μοίρασε τρόφιμα και είδη βασικής συνδρομής σε άστεγους συμπολίτες μας καθώς επίσης σε όσους διαμένουν σε επισφαλείς κατοικίες.

 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, με την υποστήριξη του κ. Γιώργου Τριάντου, αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρο του ΔΟΠ, συνεργάστηκαν τα προγράμματα:

  • Δομές Αστέγων Δήμου Ρόδου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου
  • Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας
  • Στέγαση και Εργασία για Αστέγους της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Οργάνωσης Δήμου Ρόδου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΚΟΛΟΣΣΟΣ

 

Την Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου επισκέφτηκαν τα άτομα στους χώρους διαμονής τους σε ολόκληρο το νησί προσφέροντας έτοιμο φαγητό, τρόφιμα διαρκείας (όσπρια, μακαρόνια, γάλα, φρυγανιές, κονσέρβες κτλ), γλυκίσματα (κουραμπιέδες, μελομακάρονα), είδη ατομικής υγιεινής, ενδύματα, κουβέρτες και sleeping bags.

Ευγενικοί χορηγοί της πρωτοβουλίας ήταν οι: ΔΕΡΜΑΕ ΑΕ, που προσέφερε βανάκι για τις μεταφορές των προϊόντων, το ζαχαροπλαστείο Γλυκοεπιλογές, το σχολείο «Ροδίων Παιδεία» και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Παράρτημα Ρόδου. 

Ευχή όλων είναι καλές γιορτές και το φως της γέννησης του Θεανθρώπου να φέρει ειρήνη, αγάπη και ευημερία σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

NO COMMENTS