Στα πλαίσια δράσης που προγραμματίστηκε και υλοποιείται από την Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ξεκινάει την Δευτέρα 16-11-2020 από συνεργεία του Δήμου η τοποθέτηση των δέκα πρώτων σταθμών σίτισης (ταΐστρες και ποτίστρες) αδέσποτων ζώων συντροφιάς (γάτες και σκύλοι) σε επιλεγμένα σημεία της πόλεως Ρόδου. Η δράση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε όλο το νησί. Η τροφοδοσία των ταϊστρών θα γίνεται με ξηρά τροφή που θα παρέχεται από τον Δήμο σε συνεργασία με εθελοντές φιλόζωους οι οποίοι και θα αναλάβουν την ευθύνη εξυπηρέτησης συγκεκριμένων ταϊστρών.

Παρακαλούμε τους δημότες μας να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή του Δήμου συμβάλλοντας στην καλή διατήρηση και  προστασία των σταθμών σίτισης.

Ο Δήμος Ρόδου ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους εθελοντές φιλόζωους, χωρίς την πολύτιμη συνεργασία των οποίων  θα ήταν δύσκολη η εφαρμογή ενός τόσο σημαντικού εγχειρήματος, αλλά και όλους τους δημότες μας για την υποστήριξή τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας αρμόδιου υπαλλήλου για τον συντονισμό της δράσης : 2241361639.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

Τομέα Πρωτογενούς Ανάπτυξης

Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη

 

NO COMMENTS