47 Γερμανοί επισκέπτες φίλοι του νησιού βραβεύθηκαν από τον Δήμο Ρόδου στην καθιερωμένη εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά ετών, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στις 11 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.Ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους Γερμανούς επισκέπτες.

«Είναι γεγονός ότι οι δεκάδες φίλοι και επισκέπτες της που αγαπούν το νησί, όχι μόνον για τον ήλιο και τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά και για τη ροδίτικη παράδοση, τον τρόπο ζωής και κυρίως για τους κατοίκους της Ρόδου αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές του νησιού. Θεωρούν και το αποδεικνύουν, ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε» τόνισε ο κ. Ταρασλιάς επισημαίνοντας ότι «το ελάχιστο που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι η απονομή τιμητικών επαίνων των φίλων της Ρόδου αλλά ταυτόχρονα να φροντίσουμε για την καλύτερη εικόνα του νησιού μας και να αναδείξουμε τον πολιτισμό του».

Πρόκειται για τους: το ζεύγος κ. Jürgen Manfeld και κας Vera Manfeld- Hövel, τον κ. Hans  Geuer που έρχεται στο νησί από το 1990, όπως και το ζευγάρι του κ. Ralf  Liebing και της κας Elke Liebing, ενώ η κα  Monika Klotz επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρόδο το 1991 και από τότε έρχεται κάθε χρόνο στο νησί.

Βραβεύθηκαν επίσης τα ζευγάρια των κ. Siegmund Meger και κας Irena Meger-Grosch, κ. Michael Smolka και κας Karina Grosch, κ. Mroyek Von Glisycyzn Manfred και κας Ursula Wessing, κ. Willi Kammel  και κας  Hella  Kammel, κ. Stephan Thums και κας Antje Thums, κ.  Frank Rittershaus και κας Gaby Rittershaus, κ. Manuel Lebowsky και κας Steffi Lebowsky, κ. Stephan Langer και κας Margit Langer που ήλθαν στο νησί με την κόρη τους κα Sahar Langer, κ. Jörg Bosch και κας Renate Bosch με τις κόρες τους κα Sandra Bosch και κα Svenja Bosch, καθώς και τα ζεύγη των κ. Frank Michael Naumann και κας Sabine König, κ. Wolfgang Schumacher και κας Renate Schumacher, ο κ. Ulrich Appun, η κα Franziska Rosa, η κα Sylvia Vogel, οι κύριοι André Creemers, Andreas Schwarzfeld και Sebastian Gerdemann και τέλος τα ζευγάρια κ. Dirk Jung και κα Anja Jung με την κόρη τους κα Annalena Jung,  κ. Rainer Neu και κα Heike Koster, ο κ. Heinz Madre με τη σύζυγο του κα Inge Madre και ο κ. Marc Randaxhe με την κα Hanane Randaxhe.

Οι περισσότεροι εξ αυτών έρχονται πολλά χρόνια για διακοπές στη Ρόδο, ορισμένοι από το 1990 και όλοι τους διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, το «Τίνα – Φλώρα» που λειτουργεί 30 χρόνια στα Κολύμπια, ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη Παπαναστασίου, ο οποίος μετά από παρότρυνση του κ. Jurgen Manfeld, τακτικού επισκέπτη και φίλου της Ρόδου, διοργάνωσε φέτος πενθήμερο εκδηλώσεων για να τιμήσει αυτούς τους φίλους επισκέπτες από τη Γερμανία.Να σημειωθεί ότι τους επισκέπτες από τη Γερμανία συνόδευαν οι κόρες του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κυρίες Τίνα και Φλώρα Παπαναστασίου.Όλοι οι επισκέπτες από τη Γερμανία ευχαρίστησαν θερμά τον αντιδήμαρχο κ. Ταρασλιά για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού, μελεκούνια αλλά και δώρα, προσφορά των εταιρειών Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε., Ν. Τατάκης – Tatakis Wine – Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema – History of Rhodes “Throne of Helios”.

 

 

 

NO COMMENTS