Τηλέμαχος Καμπούρης: «Ναρκοθετημένο πεδίο, τα οικονομικά του Δήμου Ρόδου»

0
512

Τηλέμαχος Καμπούρης: «Ναρκοθετημένο πεδίο, τα οικονομικά του Δήμου Ρόδου».

Γκρίζα ζώνη η οικονομική κατάσταση.

Τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών- Προσόδων και Ενεργειακών Επενδύσεων Τηλέμαχος Καμπούρης, γιατί η οικονομική κατάσταση του Δήμου, απέχει παρασάγγας από την μαγική εικόνα, που η προηγούμενη δημοτική αρχή παρουσίασε.
Στην σημερινή συνέντευξη τύπου, την πρώτη που παραχώρησε από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ.Καμπούρης, επεσήμανε , ότι επέλεξε να μιλήσει μετά από τρεις μήνες, αφού το μεσοδιάστημα που προηγήθηκε προσπάθησε να έχει μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση πάνω στα οικονομικά του Δήμου, επειδή προφανώς το αντικείμενο είναι τεράστιο.
«Σήμερα είμαι σε θέση από την ενημέρωση που έχω, να δηλώσω στο Ροδιακό λαό, ότι το μεγαλύτερο έργο που έχουμε να υλοποιήσουμε, ως νέα δημοτική αρχή σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του Δήμου, είναι να τον λυτρώσουμε από τα δεσμά του παρελθόντος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπούρης.
Αιτιολογώντας την δήλωσή του, ότι ο Δήμος Ρόδου σήμερα είναι ένα ναρκοθετημένο τοπίο, ο κ. Καμπούρης είπε τα ακόλουθα « Καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε να διαχειριστούμε και να πληρώσουμε οικονομικές εκκρεμότητες, που έρχονται από το παρελθόν. Εκκρεμότητες που δεν έχουν αποτυπωθεί στα συνολικά ποσά, διότι για πολλά χρόνια ήταν κρυμμένες κάτω από το χαλί, και μάλιστα αρκετές απ’ αυτές εγείρουν ερωτήματα και για την νομιμότητα εκτέλεσής τους».

NO COMMENTS